Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem kamu kérdés! Miért tetszek...

Nem kamu kérdés! Miért tetszek (majdnem) minden srácnak?

Figyelt kérdés

Nagyon sok srác amint megismer, rögtön felvesz facere, beszélget velem, de látszik rajta, hogy mikor személyesen is találkozunk (először) megtetszek neki, keresi a társaságom, kedveskedik, kihasználja az alkalmakat hogy hozzám érjen, mindig néz, satöbbi.

Átlagos kinézetem van, 170 magas vagyok, majdnem 60kg, de ez nagyrészt izom, barna szemem és hosszú szőkés hajam van, pici melleim.

Mégis nagyon sok srácnak tetszek, közelednek, randira hívnak, akár az utcán is! Mindig mikor egy új társaságban kerülök, legalább 1-2 ilyen pasi akad, aki talán többet is szeretne tőlem, akik meg "nem", azok ki is szokták jelenteni, hogy miért nem vagyok pár évvel idősebb.

Köszönöm előre az ÉRTELMES válaszokat!

ui: nem egy 14 éves kis tinipitsa vagyok

2014. aug. 3. 22:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Ezt meg se kellett volna kérdezzed.

A választ te is tudod,mert olyan naaaagyon!!!! szép vagy:)

Képet tehettél volna:DD

2014. aug. 3. 22:31
 12/29 anonim ***** válasza:
De ez most milyen kérdés?? Hat a hülye is tudja h széplehetsz azért vegsajnálnak de az utóbbit nem hinném de az ilyen csajok ne vedd magadra de nagyképűek de könnyűprédák;)
2014. aug. 3. 22:31
 13/29 anonim ***** válasza:
Képet ha nem is küldesz, egyébként élőben ismerkednél? Megírnád privátban merre laksz? 20/F
2014. aug. 3. 22:32
 14/29 anonim ***** válasza:
68%

Most külső szemszögből olvasd el a kérdésedet!

Mégis milyen választ vársz? (Nem kamu kérdés.)

2014. aug. 3. 22:34
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit nagy az arcod.....lehet külsőre szép vagy, de az egód alig fér fel a monitorra :)
2014. aug. 3. 22:35
 16/29 anonim ***** válasza:
pedig igazán küldhetnél képet :D :P
2014. aug. 3. 22:36
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyképű, csak társasági. Nem iszok (tényleg!), nem drogozok, bulizni sem járok. kirándulok, állatmenhelyeken és gyermekotthonokban segítek, nagyon szeretek olvasni, sokan belsőre sokkal idősebbnek mondanak, mert nem olyan vagyok mint a korombeliek.
2014. aug. 3. 22:36
 18/29 anonim ***** válasza:
27%
Biztos mert kis egohiányos r-banc vagy azért bírnak a fiúk,ne röhögtess:DD
2014. aug. 3. 22:37
 19/29 anonim ***** válasza:
45%

Gyerekek ez vagy egy ordas nagy kamu vagy pedig Jennifer Lawrence az, akivel dolgunk van, márpedig NEM, szóval valami szerencsétlen csajszi, akit fel akarnak húzni a 40 évesek, mert naiv, és párnak sikerült is :DD

De viccet félretéve, sajnálom, h így alakult kedves senki :(

2014. aug. 3. 22:41
 20/29 A kérdező kommentje:

Miről beszélsz? nem vagyok kamu. nem tudom miért összeegyeztethetetlenek a rólam kiírt "adatok". :/

tényleg ennyire hihetetlen?

2014. aug. 3. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!