Nem kamu kérdés! Miért tetszek (majdnem) minden srácnak?
Nagyon sok srác amint megismer, rögtön felvesz facere, beszélget velem, de látszik rajta, hogy mikor személyesen is találkozunk (először) megtetszek neki, keresi a társaságom, kedveskedik, kihasználja az alkalmakat hogy hozzám érjen, mindig néz, satöbbi.
Átlagos kinézetem van, 170 magas vagyok, majdnem 60kg, de ez nagyrészt izom, barna szemem és hosszú szőkés hajam van, pici melleim.
Mégis nagyon sok srácnak tetszek, közelednek, randira hívnak, akár az utcán is! Mindig mikor egy új társaságban kerülök, legalább 1-2 ilyen pasi akad, aki talán többet is szeretne tőlem, akik meg "nem", azok ki is szokták jelenteni, hogy miért nem vagyok pár évvel idősebb.
Köszönöm előre az ÉRTELMES válaszokat!
ui: nem egy 14 éves kis tinipitsa vagyok
Ezt meg se kellett volna kérdezzed.
A választ te is tudod,mert olyan naaaagyon!!!! szép vagy:)
Képet tehettél volna:DD
Most külső szemszögből olvasd el a kérdésedet!
Mégis milyen választ vársz? (Nem kamu kérdés.)
Gyerekek ez vagy egy ordas nagy kamu vagy pedig Jennifer Lawrence az, akivel dolgunk van, márpedig NEM, szóval valami szerencsétlen csajszi, akit fel akarnak húzni a 40 évesek, mert naiv, és párnak sikerült is :DD
De viccet félretéve, sajnálom, h így alakult kedves senki :(
Miről beszélsz? nem vagyok kamu. nem tudom miért összeegyeztethetetlenek a rólam kiírt "adatok". :/
tényleg ennyire hihetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!