Figyi.13L vagyok es 23evvel idosebb ember tetszik. Ez normalis? (a tobbi lent)
Figyelt kérdés
Az ember a rajztanarom volt a suliban ahonnan most jottem el. Nem mondom h jokepu,de nagyon kedves es figyelmes ember. Nemsokara talalkozom vele,valoszinuleg utoljara.. Szeretnem megcsokolni de nem akarok belole bajt csinalni neki mert van csaladja es nem tudom hogyan reagalna (pl ellokne v nemtom) 5let h mit tegyek? (sose csokoltam meg még senkit)2014. aug. 3. 21:05
1/15 anonim válasza:
Na még egy apakomplexusos.
Állj be a sorba, mert telt ház van.
2/15 anonim válasza:
Semmit. max hülyét csinálsz magadból de azt meg inkább ne xD
4/15 anonim válasza:
Uristen :DDDD ez fájt ez fájt... :D 20 L
5/15 anonim válasza:
Na vedd gyorsan takarékra a sunád kis punci !!!
6/15 anonim válasza:
ne csináld.. "fellángolás" a legtöbb ilyen korú lánynak tetszik valameyik tanára.ebben a korban ez természetes, keresed az igazi férfit, épp most "alakulsz át" én is átestem ezen.. nehéz a búcsú..:DD visszatekintve vicces lesz :)
7/15 anonim válasza:
Meg ne csókold bammeg. Családos ember!!! Gondolkozz már egy kicsit....
8/15 anonim válasza:
felejtsd el a pasit
1, nagyon fiatal vagy és tapasztalatlan
2, házas ember!! családja van azért ekkora ribizli nem lehetsz még ilyen fiatalon
és tuti hogy ellökne
9/15 anonim válasza:
Ha kéjenc az öreg, visszacsókol, és megdönget az asztalon, vagy székben..
Ha pedig egészséges Önértékeléssel rendelkezik, erkölcsileg normál, akkor ellök, és szólni fog a szüleidnek az esetről.
10/15 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdésnek szántad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!