Ismerkedés elején ezt elmondanád/elmondjam a férfinek? (kapunyitási pánik)
A napokban jöttem rá, hogy kapunyitási pánikban szenvedek, amit próbálok leküzdeni, de csak pár napja jöttem rá, hogy mi a bajom valójában, tehát miért halogatom a dolgaimat, hogy továbblépjek és önállósodjak.
Emiatt van az is, hogy még a szüleimmel élek és halogatom a jobb munka utáni keresést (önbizalomhiány). Szereztem egy diplomát is, a kiszemeltnek is van és jó pozícióban dolgozik, szóval okos is és kitartó, megvalósítja a céljait. Régebben én is ilyennek gondoltam magam, de elakadtam és ki kell másznom a gödörből, hogy újra a régi legyek, akinek vannak céljai, álmai és azokat meg is valósítja, nem csak ábrándozik. De jelenleg elveszettnek érzem magam és kapunyitási pánikom van, ez már biztos... :(
Ha kérdezik, hogy miért nem lépek tovább, meg miért halogatom a dolgokat, akkor elmerjem mondani ezt a férfinek? Vagy ki fog belőlem nagyon ábrándulni és inkább próbáljam egymagam szépen csendben megoldani ezt a problémámat? Nem tudom, hogy merjek-e erről beszélni.
Mit tanácsoltok?
(Ui.: Igen, van kapunyitási is, nem csak kapuzárási)
Ismerős a szituációd nekem...:/
Szerintem ne közöld vele a legelején, kicsit beszélgessetek, ismerkedjetek meg jobban és amikor oda kerül a sor, hogy célok/álmok, akkor lehet finoman közölni, h Te nehezebb indulsz el. Ha ezt nem érti meg, akkor nem hozzád való.
Persze, előbb egy kis ismerkedés nem árt, nem szeretném ezzel kezdeni, csak hogy tisztában legyen velem a másik, hogy jelen helyzetben miben vagyok, mit élek át. Csak nem tudom, h ehhez mennyi idő kellene...
Neked is volt amúgy ilyened?
3#
Ez nagyon gyenge poénra sikerült...
4#
Hát még nem tudom, hogy mit akar tőlem...
5#
Akkor össze kéne minket rakni. :p Amúgy ha leakarja az ember küzdeni, akkor egy férfiban is elfogadható szerinte, csak legyen meg benne az akarat, úgysem maradhat örökké minden így, nem igaz? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!