Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik kapunyitási pánik?
Az exem azért szakított velem, mert elmúlt nála a szerelem. Ez több mint egy éve volt, de mivel alapjáraton is nagyon jó barátok voltunk elszakadni nem akartunk a másiktól. Próbáltunk barátok lenni, amiből az lett, hogy barátság lett extrákkal. Eleinte még ezt is elég jól tudtuk kezelni, de azóta már inkább olyan a kapcsolatunk, mintha járnánk. Ugyanis összebújva alszunk, csókkal köszöntjük egymást, kézen fogva járunk stb. Csak épp nem járunk...
Bevallása szerint nem szerelmes belém. De akkor miért viselkedik így? Annyiszor mondtam már neki, hogy oké, hogy legyen kedves, de ő nem úgy kedves mint egy baráttal. Egy barátnak nem adunk puszit a homlokára, nem simogatjuk míg álomba nem szenderül, nem viszünk neki reggelit az ágyba és még sorolhatnám.
Két évig voltunk együtt. Én 24 vagyok ő 25. Lehet, hogy egyszerűen nem akarja beismerni, hogy mit érez irántam, mert akkor azt a tényt is el kéne fogadnia, hogy nem is lesz már más az életében? És hát nekem ő az elsőm, neki pedig én vagyok a második lány az életében.
Annyit tudok, hogy lelki társnak tart, a legjobb barátjának, és hogy el is tudná képzelni az életét velem, csak azt érezné, hogy valamit kihagyott az életéből.
Ez nem kapunyitási pánik, hanem ragaszkodás, megszokás, kapcsolatfüggőség.
Nem lehet kicsit szakítani. Akkor sem, ha barátok vagytok, mert akkor ilyen definiálatlan kavar van belőle. Legalább egy hosszabb időre minden diplomáciai kapcsolatot meg kell szakítani az exekkel, akkor is, ha ez nehéz. Mindkét félnek túl kell jutni a kapcsolaton, saját életet kell kezdeni.
Szia!
szerintem célravezető lenne, ha ezt a mostani kialakult helyzetet letisztáznád vele! mert így nagyon úgy fest, hogy csak kihasznál téged. kérdezz rá, hogy ez a mostani kapcsolt-e vagy sem? , mert ha nem akkor csak az idődet vesztegeted egy nem létező viszonyba. a lényeg az lenne, ha Te ebben a csiki csuki helyzetben tengődsz egyszer csak a mostani lelép, Te hoppon maradsz és felocsúdsz arra, hogy hosszú időn át ki lettél használva.
szóval tisztázd a helyzetet és találj rá egy igazi párra. hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!