Mihez kezdjek magammal ha semmi sem érdekel? Merre induljak?
Most már épp megint nincs munkám. A keresésében enm is jeleskedem.
Tudom,hogy olyan nincs,hogy valaki nem ért semmihez ,de én nagyon közel vagyok hozzá.
Tényleg nem értek semmihez.
Iskola? 1, Buta vagyok a tanuláshoz 2, nem is érdekel semmi.
Mihez kezdjek,mit csináljak, hova, kikhez fordulhatok 29 évesen ha egyáltalán nem tudom mihez kezdjek magammal?
Ötletem sincs mit csináljak az életben,mivel lenne érdems próbálkoznom. Arról már enm is beszélve,hogy a gyegék a képességeim, semmiféle képzettségem, szaktudásom nincs.
Pedig már illene tudnom,hogy merre induljak az életben.
Lövésem sincs mi legyen.
Tényleg nincs semmi, ami egy kicsit is érdekelne?
Semmi, amit ha erőltetetten is, de hobbinak is nevezhetnél?
Sziasztok
Ami hobbiként mondjuk érdekel abból nem lehet megélni.
Amúgy a helyesírásom elég rossz,de azért köszönöm. A kézírásom meg olvashatatlan. :-)))
Hol maradtak ki a vesszők ?
Nem tudom,hogy ha egyáltalán valaha is beülök még az iskolapadba ott vajon mit tanulhatnék.
Olvastam egy jó kifejezést: büfészak/ok.
Ilyesmi sem érdekel különösebben. Ad egy papírt, de elhelyezkedni koránt sem biztos,hogy tudsz vele és atudás amit ad szinté kérdéses lehet,de ebbe nem szeretnék belemenni,mert bevallom,hogy elég kicsi a rálátásom a témára.
Mosogassak külföldön. Pnt most olvastam,hogy külföldön sem könnyű egy fizetésből élni. Úgymond rosszabbul élni meg itthon is tudok. Talán.
Szóval nem tudom mi legyen, merre induljak, mit csináljak,hogy abból egy élet kerekedjen ki.
Élhető, sőt élvezhető élet.
Hol adhatnak tanácsot,kikhez lehet fordulni?
Van valamilyen szervezet ami ilyesmivel foglalkozik?
Itt egy példa. Ez a baptista egyház lapja. Kersztelő Szent Jánosról, meg magáról a keresztelésről Kapták a nevüket. Híres segítségnyújtó a Baptista Szeretet szolgálat.
A keleti egyházak közül is választhatsz. Például ezt:
PL: Írd be hogy "egyházak", és ott válogathatsz. Ott vannak az elérhetőségek, telefonszámok.
manapság már lassan minden büfészak, talán a vegyi/elektronikai egyetemek nem. de ma már mosogatással is többet keresel külföldön, mint itthon orvosi diplomával.
ha végképp nincs ötleted, menj képviselőnek.
egyébként meg próbálj kapcsolatokat építeni (érdekbarátkozni), az üzletemberek is ezt csinálják. járj állásexpókra
Mintha csak magamat hallanám :) Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.
Ezekre a vallásos dolgokra kitérve: hasonló ötlet az önkéntes munka. Ott is könnyen lehet kapcsolatokat kiépíteni, barátságokat kötni... és mindezt úgy, hogy nem kell részt venned agytágításban. Tehát ha nem akarsz transzcendens dolgokba belemélyedni, akkor ezt jobb alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!