Mihez kezdjek magammal ha semmi sem érdekel? Merre induljak?
Most már épp megint nincs munkám. A keresésében enm is jeleskedem.
Tudom,hogy olyan nincs,hogy valaki nem ért semmihez ,de én nagyon közel vagyok hozzá.
Tényleg nem értek semmihez.
Iskola? 1, Buta vagyok a tanuláshoz 2, nem is érdekel semmi.
Mihez kezdjek,mit csináljak, hova, kikhez fordulhatok 29 évesen ha egyáltalán nem tudom mihez kezdjek magammal?
Ötletem sincs mit csináljak az életben,mivel lenne érdems próbálkoznom. Arról már enm is beszélve,hogy a gyegék a képességeim, semmiféle képzettségem, szaktudásom nincs.
Pedig már illene tudnom,hogy merre induljak az életben.
Lövésem sincs mi legyen.
Külföldi mosogatás? Ha úgy mész ki, hogy nem is akarsz spórolni, akkor tényleg nem érsz el vele semmit, kint elvered az összes pénzed, és csak egy fostos vendégmunkás maradsz. Pénzgyűjtésre viszont jó alkalom, amihez persze nem árt egy cél, amire gyűjtesz, ami ha jól értem neked nincs.
Kemény munka különben is jó hatással lehet az emberre, kihozhat olyan ötleteket amik nagyon mélyen voltak vagy elő se kerültek addig.
Nyelveket beszélsz amúgy?
Az önkéntes munka se rossz ötlet, ehhez a világ valami távoli helyét javasolnám, ahol nem mondhatod azt hogy bocsi elég volt.
Nem látok bele az életkörülményeidbe de valószínűleg ilyesmire lenne szükséged, el lehetsz kényelmesedve.
Azt nem kétlem,hogy el avgyok kényelmesedve.
Az utóbi időben azért végzek keményebb fizikai munkát.
Attól,hogy dolgozok még mindíg nem oldódik meg a kérdés.
Voltam munkanélkül és dolgoztam is,de egyik sem vitt előrébb a kérdés megoldásában.
Nincs ilyen esetekre valami tanácsadás?
nincs ilyen tanácsadás.legalábbis nem tudok róla.
Én semtudok mit kezdeni az életemmel.38éves vagyok.A szakmáimból kiestem mert több mint 10éve nem dolgoztam benne mindezek fejébe már v 5éve munkanélküli vagyok,átképezni nem tudom magam mert se pénzem se erőm se bátorságom nincs hozzá..
Ez van
Kíváncsi lennék mi történt az ide írókkal!
Én is úgy kerültem ide, hogy arra kerestem rá, hogy mihez kezdjek magammal
A bajom csak az, hogy én meg már 39 leszek sajnos, és fogalmam sincs. Minden nap azon gondolkodom a melóhelyemen, hogy felállok és otthagyom a francba csak az a baj fogalmam sincs mit kezdjek helyette. Családom nincs állandó barátnőm nincs, nem tudtam megtartani egy nőt sem. Szóval kicsit kiégtem, pedig az életem kifejezetten rendezettnek tekinthető, legalábbis ahogy az ismerőseiméhez hasonlítom. Egy éve kezdtem el azon gondolkodni, hogy lehet ott basztam el, hogy nincs családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!