Mihez kezdjek magammal ha semmi sem érdekel? Merre induljak?
Most már épp megint nincs munkám. A keresésében enm is jeleskedem.
Tudom,hogy olyan nincs,hogy valaki nem ért semmihez ,de én nagyon közel vagyok hozzá.
Tényleg nem értek semmihez.
Iskola? 1, Buta vagyok a tanuláshoz 2, nem is érdekel semmi.
Mihez kezdjek,mit csináljak, hova, kikhez fordulhatok 29 évesen ha egyáltalán nem tudom mihez kezdjek magammal?
Ötletem sincs mit csináljak az életben,mivel lenne érdems próbálkoznom. Arról már enm is beszélve,hogy a gyegék a képességeim, semmiféle képzettségem, szaktudásom nincs.
Pedig már illene tudnom,hogy merre induljak az életben.
Lövésem sincs mi legyen.
"Minden nap azon gondolkodom a melóhelyemen, hogy felállok és otthagyom a francba csak az a baj fogalmam sincs mit kezdjek helyette."
-Hanem érzed jól magad ott ,akkor tedd meg.
Családalapitásról nem tudok nyilatkozni.Az is lehet "zsákbamacska" mert ha elváltok akkor attól a töréstől előfordulhat hogy késöbb mentálisan még lejjebb csúszol.De ha van rá egzisztenciád jól fizető állásod hogy eltartsd a családod,képes vagy felelősséget vállalni, tudsz alkamazkodni a megváltozott életkörülményekhez meg ha úgyérzed h neked erre vanszükséged akkor.Nyilván egy magamafajta tizéve munkanélküli állandó létbizonytalanságban élő semmirevaló kétkezi melósnak akinek ráadásul semmi anyagi egzisztenciája sem támogató környezete nincs, nem szerencsés a családalapitás mert ez a fajta nyomor ez afajta kereszt ami "rajtam ül" továbböröklődik és családon fog lecsapódni az állandó munkanélküliségből szegénységből fakadó nélkülözés.Én belső indíttatásból kezdtem el teológivál foglalkozni .Nem tudom hogy számodra mi a megoldás.Éltél már külföldön? lehet hogy egy kicsit nyitni kellene a külvilág az "idegen" fele . Azthiszem a világjárás felnyitja az ember szemét arra hogy magyarországon túl is van" élet" A nagyvilágban az "emberanyag" megtapasztalja ízelítőt kap abból hogy milyen jelentéktelen porszem ebbe az "átmeneti megállóként működő földi evilági letbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!