Hogy lehet, hogy egyedül is ilyen jól elvagyok magammal?
Az igazság az, hogy én is elég jól el vagyok magammal, a gondolataimmal. Bár ilyen videós dolgot még sosem próbáltam, meg nem produkálom magamat... magamnak :D
Viszont nagyon megnyugtató hogy nem kell senkinek jó pofizni, lazíthatok, foglalkozhatok a saját gondolataimmal.
Véleményem szerint az emberek unalmasak. Szóval nem is nagyon érdekel a társaságuk. Persze el szoktam járni, és ott játszom a szerepet, viszem a hangulatot stb, szóval szociális életem azért nem buktatom meg :D
Szerelmes se voltam még, meg nem is vágyom "kiegészítő társra". Nincsenek nő téren problémáim, csak egyszerűen nem érdekel a dolog. Barátaim nem is értik:D Egyszerűen fölöslegesnek érzem.
Egy szóval egyáltalán nem abnormális hogy ilyen vagy. Sokan vannak így ezzel. Csak pont ezért nem is ismered őket, mert nincsenek ott mindenhol :D
Introverált vagy, ennyi az egész!:) Én is ilyen vagyok, ha ez megnyugtat.Imádok egyedül lenni, mert olyankor azt csinálhatok, amit akarok és úgy, ahogy én akarom.
Több társaságfüggő embertől hallottam már, hogy azért nem szeretnek egyedül lenni, mert olyankor elkezdenek gondolkodni az életükön és rájönnek, hogy valamit nem jól csinálnak.Tehát az ilyen embereknek általában azért kell minden áron társaság, hogy ne hallják meg a belső hangjukat.
Persze nincs ezzel sem baj, véleményem szerint az a legjobb, ha megtaláljuk a köztes utat és a társaságot és az egyedüllétet is tudjuk élvezni! :)
Én is így vagyok vele. Szeretek egyedül lenni. Apukám mindig kérdezi, hogy nem unatkozok-e már egész nyáron...
De NEM! Mindig le tudom foglalni magam valamivel, el se tudom képzelni, hogy itthon unatkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!