Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek ezzel a "kapunyitá...

Mit kezdjek ezzel a "kapunyitási pánikkal"?

Figyelt kérdés
Idén kezdem el az egyetemet és igazán izgulok miatta. De belegondoltam egy pillanatra, hogy ha ez is véget ér úgy mint a gimnázium, akkor mi a fenéhez fogok kezdeni?! Arra jutottam, hogy a "valódi élet" nem igazán vonz. Semmi lelkesítőt nem találok abban, hogy végre dolgozhatok minden egyes nap, fizethetem az adót és aggódhatok a hitelek miatt, meg minden egyes nappal közelebb kerülök az elmúláshoz. Nekem a valódi siker, hogy ott lehetek a biztonságos és kellemes iskolában és értelme is van annak, hogy ott vagyok. Tudna nekem valaki biztatót is mondani? 20/l

2013. aug. 18. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Igen! Ha végeztél, kösdd fel magad! Elfogy a levegő!
2013. aug. 18. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Családalapítás..?!
2013. aug. 18. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen szakra mentél, de utána mesterképzésre is lehet menni és nem fog megállni a tanulás az egyetem befejeztével. :)

Tűzz ki magadnak egy célt pl. családot alapítasz, jó anya leszel, sikeres a munkádban stb. és ez motiválni fog.

2013. aug. 18. 13:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Jajj, de szeretem mikor kérdezek valamit egyből megjelennek a trollok.
2013. aug. 18. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
?
2013. aug. 18. 13:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a családi téma egyáltalán nem érint, mert már egész kicsi korom óta tudom, hogy nekem nem lesz. Ráadásul ha már bejárok az iskolába, hadd kamatoztassam valahogyan a tudásomat, csak az a bajom, hogy valahogy nincs kedvem kiszakadni ebből a biztonságos gubóból és ehhez kéne nekem segítség!
2013. aug. 18. 13:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Törpilla970614: te nem vagy troll, az elsőnek mondtam. Ha nincs érdemi mondanivalója, akkor minek szól bele?!
2013. aug. 18. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, dolgozni 100-szor jobb mint egész nap bent ülni az unalmas előadásokon + ugyanazon idő alatt pénz is keresel, ha már szenvedsz...
2013. aug. 18. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát igen ezek néha tényleg nagyon idegesítőek tudnak lenni.

Akkor Te inkább karrierista vagy, de van valami konkrét dolog is amitől félsz? Azon kívül persze, mint amit a kérdésedben leírtál, mert azokon lehet segíteni.

"Minden nap kell dolgozni."-De hát tanulni is minden nap kell, akkor már legalább, ha szerencséd lesz, azt csinálhatod, amihez kedved van és előtted a lehetőségek tárháza, ha szerencséd van még egyetemen kialakítod a kapcsolataidat és találsz magadnak egy jól kereső állást, amivel nem kell (annyit) aggódni a hitelek miatt.

2013. aug. 18. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert belül még gyerek vagy. Nem bántásból írom, ne vedd annak. Az egyetem alatt lesz időd felnőni, ne görcsölj előre ilyeneken:)
2013. aug. 18. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!