Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek ezzel a "kapunyitá...

Mit kezdjek ezzel a "kapunyitási pánikkal"?

Figyelt kérdés
Idén kezdem el az egyetemet és igazán izgulok miatta. De belegondoltam egy pillanatra, hogy ha ez is véget ér úgy mint a gimnázium, akkor mi a fenéhez fogok kezdeni?! Arra jutottam, hogy a "valódi élet" nem igazán vonz. Semmi lelkesítőt nem találok abban, hogy végre dolgozhatok minden egyes nap, fizethetem az adót és aggódhatok a hitelek miatt, meg minden egyes nappal közelebb kerülök az elmúláshoz. Nekem a valódi siker, hogy ott lehetek a biztonságos és kellemes iskolában és értelme is van annak, hogy ott vagyok. Tudna nekem valaki biztatót is mondani? 20/l

2013. aug. 18. 12:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Aki nem akar aggódni a hitelek miatt, az ne vegyen fel hitelt... Ha nem akarsz családot, akkor felesleges saját családi ház vagy lakás, hiszen egy jó albérlet is ugyanúgy kiszolgál, amúgy sem kell senkinek örökséget hátrahagyni, könnyebben változtatsz helyet, stb. Amit meg hitelkamatként fizetnél ki, azt megspórolva öregkorodra sem kerülsz utcára.
2013. okt. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!