Csak én reagálom túl?
Van egy srác akivel ismerkedem, elég jókat beszélgetünk, de néha csak fogja magát és egyszerűen nem válaszol, és itt nem azt értem, hogy majd pár óra múlva ír újra, hanem van, hogy egyáltalán nem válaszol. Neten szoktunk beszélgetni és oké értem, nem lóg állandóan ott, de egy "bocs, majd később beszélünk" vagy akármit csak vissza tudna írni. Eléggé idegesít, főleg mivel előfordult már, hogy én nem válaszoltam és fél óra múlva már ki volt akadva, hogy miért nem. Nem tudok kiigazodni rajta. Hisztizni nem fogok ezért neki, de komolyan nem tudom mi van már...
Mindkettten 22 évesek vagyunk.
Nemrég előfordult, hogy több mint egy napig nem beszéltünk, mert haverokkal volt én meg nem akartam zavarni. Utána meg kétségbe esve hívogatott, hogy mivan velem, meg hol vagyok. Lehet azt hiszi, hogy majd rohangálok utána, de azért mert normális vagyok vele, meg keresem a társaságát még ne higyje már azt, hogy ha nem válaszol majd állandóan írogatok neki. :D
Mindegy majd rájön... Ha meg nem akkor ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!