Csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel ismerkedem, elég jókat beszélgetünk, de néha csak fogja magát és egyszerűen nem válaszol, és itt nem azt értem, hogy majd pár óra múlva ír újra, hanem van, hogy egyáltalán nem válaszol. Neten szoktunk beszélgetni és oké értem, nem lóg állandóan ott, de egy "bocs, majd később beszélünk" vagy akármit csak vissza tudna írni. Eléggé idegesít, főleg mivel előfordult már, hogy én nem válaszoltam és fél óra múlva már ki volt akadva, hogy miért nem. Nem tudok kiigazodni rajta. Hisztizni nem fogok ezért neki, de komolyan nem tudom mi van már...
Mindkettten 22 évesek vagyunk.
2014. aug. 3. 11:24
1/11 anonim válasza:
Ezen én is ki szoktam akadni, ha csak úgy eltűnik.
Próbáld megbeszélni vele, mást nem igen tudok tanácsolni.
2/11 A kérdező kommentje:
Ha veszi a fáradtságot, hogy visszaír, majd megpróbálom ezt megbeszélni vele... De újra biztos nem írok neki, lehet arra sem válaszolna.
2014. aug. 3. 11:38
3/11 anonim válasza:
Hát fura,én mindig válaszolok az adott csajnak, max egy kicsivel később, mert épp ki kellett szaladnom a WC-re vagy valami ilyesmi. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Ha nem sértődne be amikor néha én nem válaszolok rögtön, akkor azt hinném le akar rázni, de így??? El tudom képzelni, hogy szimplán ilyen a természete és vagy elfogadom vagy nem...
2014. aug. 3. 11:40
5/11 anonim válasza:
lehet, hogy kettős személyiség és pszichopata
6/11 A kérdező kommentje:
Jó azért nem kezd el olyan durván hisztizni... :D
2014. aug. 3. 11:52
7/11 anonim válasza:
kéreti magát,, kis csecsemő gyerek
8/11 A kérdező kommentje:
Hát én pedig biztos nem fogok utána futkosni. Nem hülyültem tán meg. Ha válaszra sem méltat, nem fogok állandóan írogatni neki.
2014. aug. 3. 12:40
9/11 anonim válasza:
jah, ennyi. Majd rájön előbb utóbb
10/11 anonim válasza:
kicsit biztos túl értékelte magát, vagy téged hogy majd rohangálsz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!