Lehetséges, hogy egy lány, csak több hónap netes beszélgetés után vegye rá magát a személyes találkozóra?
Figyelt kérdés
Még mielőtt oltogatnátok, nem jó kedvünkből beszélünk neten. 200 km-re lakik...látni már láttuk egymást...
Nagyon egy húron pendülünk, de fél h mit szólnának szülei, barátai, stb h egy majdnem 10 évvel idősebb emberrel ismerkedik. Csak ez lehet ennek a vacilálásnak az oka lányok?
2014. aug. 3. 10:57
11/13 A kérdező kommentje:
#10: nem szerelmes belém, ezt tudom, legalábbis tuti. Tény h van neki plátói szerelme, de nem én. :/ Nem az a kérdés most, h miért nem keresek a saját korosztályomból, de ha már megkérdezted válaszolok. Mert ahol élek, nem vagyok benne társasági körökben és ez az ismerkedés is véletlen történt itt fent, ezen az oldalon. Nem tudatosan nálam majd 10 évvel fiatalabb lányokat nézek ki. Így alakult, és a korosztályom 95%-a már foglalt egyébként, most ha nekikezdenék köztük keresgélni, nulla eséllyel érnék el párkapcsolatot. Ha meg már ezzel a lánnyal egy húron pendülünk, akkor miért izgatna az, h ennyivel fiatalabb? Sosem értettem az olyanokat, akik kor alapján ismerkednek meg emberekkel, lépnek kapcsolatba (: Rám írnál egy kérdés végett?
2014. aug. 3. 14:28
12/13 anonim válasza:
Értem, hogy nem rajtad múlik, csak azt hittem, hogy már vmi előrelépés. Legalább 1 hónap eltelt.
13/13 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2014. aug. 3. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!