Valaki beszélgetne velem erről a témáról?
Arról szeretnék beszélgetni hogy milyen a korombeli lányok magánélete.ebbe a témába beleértem azt is hogy milyen fiúk tetszenek nektek, meg persze a többi személyes ügyeket. Természetesen korombeli lányokkal szeretnék beszélgetni.
És ne nézzetek hülyének hogy ilyen kérdést tettem fel :P
14/F :)
Azt megjegyezném, hogy a "páwák" kinézetre jönnek be (majdnem) mindenkinek, viselkedésre nem feltétlenül. Nekem elsősorban az aranyos fiúk jönnek be. A kinézet is számít, persze, hogy felfigyeljek rá, de nem muszáj álompasinak lennie, akkor is nagyon megtetszhet, ha egyszerűen kinyitja nekem az ajtót. :) Vagy úgy köszön, hogy a nevemet is mondja, és gyönyörű a mosolya. Ezzel azt akarom mondani, hogy ne bunkó legyél, az nem jön be igazából senkinek (aki ilyen pasival jár, az a kinézete vagy a "menősége" miatt teszi), inkább legyél kedves.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!