Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellie96 kérdése:

Fiúk! Miért van az, hogy személyes találkozón kedvesek, érdeklődőek vagytok, de neten, közösségi oldalon rá sem írtok egy lányra, nem is érdeklődtök a beszélgetés során?

Figyelt kérdés
Nem általánosítani szeretnék,tudom,hogy nem minden fiú ilyen.Azok véleményére vagyok kíváncsi akik már viselkedtek így vagy akik meg tudnák ezt magyarázni.Csak a csajok kattognak ezen,hogy miért nem keres,stb...? Több lehetőséget is szívesen fogadok,ha valakinek van több ötlete.Köszönöm a segítséget!

2013. okt. 19. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem pont ugyanez van, le sem toj, olyan nehezen akar írni egy üzit is.:(
2013. okt. 19. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy lány, aki tetszik és mindig oda is jön hozzám a buszmegállóban a padra. Leül mellém, egész jól el is beszélgetünk, de otthon nem írok rá, mert mindig az van bennem, hogy annyira szép, hogy minden ujjára 10 ilyen kretén jut, mint én és biztos talál valaki jobbat, lehet most is éppen vele beszél, akkor minek rondítsak bele. Kb emiatt nem írok. :D
2013. okt. 19. 17:43
 3/4 shamrel ***** válasza:

Az előző hozzászóló nagy igazságot mondott. :)

Annyival még kiegészíteném,hogy oké a fiú kezdeményezzen ezt várják a nők,de végén csak a nő dönt és kizárólag rajta múlik,hogy lesz-e valami az adott szituból.

Na most ha a srác alapvetően normális csak sok negatív tapasztalata volt,vagy kicsit szerényebb az átlagnál és nincs 2 méteres arca meg egoja, akkor azért egy pilla rebegtetésnél vagy egy átlagosan jól alakult beszélgetésnél több kellhet,hogy rád írjon vagy kezdeményezzen.

Vagy ha tényleg nem egy magától elszállt tagról van szó, akkor akár te is kezdeményezhetnél, szerintem neten ez már egyáltalán nem ciki és hát neked is van ujjad amivel betudod jelölni vagy tudsz írni egy rövid üzit, nem kell rögtön mindent kitálalni persze,hogy mit is akarsz,csak valami indokot kell találni, ráírsz és utána már csak veszi a lapot.

De alapvetően a 2 hozzászólás tényleg nagyon jól megfogalmazta,hogy miért is viselkedünk úgy ahogy. :)

2013. okt. 19. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Arról nem lehet szó,hogy nem érdekli őt a lány annyira,hogy párszor beszéljenek neten is?
2013. okt. 19. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!