Mit gondoltok egy olyan lányról, aki ilyen zenéket hallgat?
2014. aug. 2. 22:27
21/27 anonim válasza:
Ismerem az együttest, régen én is sokat hallgattam. Ezt a számot még nem hallottam, de tetszik.
22/27 anonim válasza:
Eddig a 4. volt a legjobb, haladok tovább, de most még egyszer meg kell hallgatnom ezt.
23/27 anonim válasza:
Pontozzatok csak le, igazából én bóknak veszem, ha nem hasonlít az ízlésem az itteniekéhez. :D
Tucc-tucc megy, gondolom, pfej :))
24/27 anonim válasza:
Engem is lepontoztak, mert átlagosnak gondolom a kérdezőt:D Ennyire sértőnek veszik pedig semmi rosszat nem mondtam ezzel.
25/27 anonim válasza:
Hagyd, csak itt akarnak valakik lenni, míg mások szombaton este jobban szórakoznak, nekik csak ez jutott. Pontozzatok csak, úgyis sajnállak titeket. Legalább egy kis öröm költözik szívetekbe. :')
26/27 anonim válasza:
A 4. és a 7. tetszett eddig nagyon.
27/27 anonim válasza:
Eluveitiet alapból szerettem:DD
Új albumról a The call of the mountains valami zseniális, de a linkelt dalt is szeretem:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!