Mit gondoltok egy olyan lányról, aki ilyen zenéket hallgat?
2014. aug. 2. 22:27
11/27 anonim válasza:
Imádom a rocker csajokat ;) Az Eluveitie ugyan nem tartozik a kedvenceim közé, kicsit más a stílusom, de ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik.
12/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy akkor megmutathattam Neked őket.
Napi jó cselekedet: ✔
2014. aug. 2. 22:35
13/27 anonim válasza:
Semmit, mert én Drumm&Bass-t hallgatok, nekem a rock nem jön be.
14/27 anonim válasza:
Ez a skótos stílus/hangzás egyszerűen baromi jó.
15/27 A kérdező kommentje:
2014. aug. 2. 22:37
16/27 anonim válasza:
Egyébként 24L vagyok.
Most ezzel baromira betaláltál nálam. A nagyon hörgős rock már nem jön be (black metal és hasonlók), de az effélék minden mennyiségben.
17/27 anonim válasza:
Hm, most kajak belinkelted a kedvenc számomat az új albumról? o.O :D Mit gondolnék? F_asza ember:D
18/27 anonim válasza:
Meglepett? Engem nem. A munkahelyemen is a csaj akit fűzök az is rock zenét hallgat. Mellesleg egy másik akinél próbálkoztam aki szintén kollega, na az is rock zenés. Mi ebben a meglepő???? Tök átlagos! Ha valamelyik csaj trance zenét hallgat akkor az ritka! Nálunk Magyarországon persze.
19/27 anonim válasza:
Várjál, most elölről hallgatom meg az albumot! :D
De majd figyelek a 15. számra.
20/27 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy tetszik :D
ma 22:37
Pacsit :D
2014. aug. 2. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!