Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megharagudott rám azért mert...

Megharagudott rám azért mert én megharagudtam rá?

Figyelt kérdés
úgy volt hogy összejövök egy lánnyal aztán kiderült hogy ő nem így gondolta :D , elkezdett hanyagolni de én ezek után is érdeklődtem, aztán egy idő után feladtam, úgy voltam vele hogy nincs esélyem se majd ezt észrevette és eléggé kiakadt de minél jobban kiakadt annál jobban nem érdekel.
2014. aug. 1. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Anál jobb*
2014. aug. 1. 22:45
 2/8 A kérdező kommentje:
az orál meg még annál is jobb :D
2014. aug. 1. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Te megharagudtál rá?
2014. aug. 1. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Hüly3 p1cs4 , hagyd a 3,14csába!
2014. aug. 1. 22:48
 5/8 A kérdező kommentje:
igen vagyis nem tudom, nem volt jó érzés hogy bárhogy próbálkoztam sehogy sem sikerült elérnem hogy összejöjjek vele... igazából egy ideig jó volt de aztán elég egyoldalú lett a dolog és minél jobban belementem annál kevesebb esélyem lett erre az egészre.
2014. aug. 1. 22:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Elég fura ez így hogy el kezdem kedvelni, talán meg is szeretem kicsit ezt érzékelve ő megutál, majd mivel ő utál engem elkezd nagyon nem érdekelni a dolog majd ő ezek után kezd el érdeklődni...
2014. aug. 1. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Hülyék ezek pasztmek...
2014. aug. 1. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát, nem könnyű eset az már biztos! ... :)
2014. aug. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!