Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem engem választott a "barát"...

Nem engem választott a "barát" nőm, jól megharagudtam rá, helyes amit teszek most vele?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél évig futottam utána, nagyon nagy reményeim voltak. Nem fogadott el egyszer, azt mondta, hogy "most tök jó igy egyedül, ilyen korszaka van". Figyeltem azért továbbiakban is, hátha történik változás.

1 hét alatt összejött egy idegennel. Mindössze annyi a különbség, hogy neki kék szeme van, nekem fekete, ennyi a különbség köztünk.

Az a helyzet, hogy iszonyúan megharagudtam rá. Szarul is érzem magam, de most valahogy elszállt minden. Nem akarom látni többet az életben, ki akarom törölni. Kérdezte, hogy lesz XZ helyen buli, jövök? Vigyorogva hazudtam a képébe, hogy "jaja jövök" pedig tudtam, hogy nem fogok menni (nem miatta nem mentem) - pedig legszivesebben feltekertem volna a hangerőt max-ra és "menjél a ki...szott barátoddal bulizni, engem meg hagyjál békén, ki a büdös f...sz akar titeket látni együtt enyelegni???!! Csak azért választottad, mert neki kék szeme van, az hogy futottam utánad meg mindent megtettem volna, nem érdekelt..."

fuh, kapok most majd a fejemre, de egyszerűen kijött ez az ősi, biológiai ösztön. Jól csinálom, nem jól csinálom? Mit csináljak? Tudom, keressek mást, az folyamatban is van...

2014. júl. 31. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:

:DDD

Mókás.

2014. júl. 31. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:

biztos hogy nem csak a szemszín a különbség, olyan nincs

és most azért utálni egy lány barátot, mert ő nem veled akar járni... hülyeség, ő semmi rosszat nem tett

tudja egyáltalán hogy te mit érzel iránta?

2014. júl. 31. 23:09
 3/9 RRR ***** válasza:

ő nem a tulajdonod

választott

de

nem

téged

ez van

fogadd el

és

ne

háborúzz!!!

szeretkezz sokat

2014. júl. 31. 23:12
 4/9 A kérdező kommentje:

"biztos hogy nem csak a szemszín a különbség, olyan nincs

és most azért utálni egy lány barátot, mert ő nem veled akar járni... hülyeség, ő semmi rosszat nem tett

tudja egyáltalán hogy te mit érzel iránta?"

igen, tudja

2014. júl. 31. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát, ez elég nevetséges, ne haragudj. Nyilván nem jössz be neki, ezért mondta azt, hogy jól érzi magát egyedül. Ha csak a szemszínében különbözik a másik srác, az azt jelenti, hogy ő a klónod? Teljesen egyforma a külsőtök és a jellemetek? Ne áltasd már magad. Valami hiányzik belőled, ami a másik fiúban megvan, és amire a lánynak szüksége van ahhoz, hogy járni akarjon bárkivel is.

Amúgy szerintem nem sikerült megszívatnod, valószínűleg letojja magasból, mentél-e a buliba vagy sem, hisz neki van egy friss szerelmi élete, dúl a love, és mást nem is lát a barátján kívül. Fogadd el, hogy nem elég annyi, hogy tepersz valakinél, sőt, olykor kifejezetten irritáló tud lenni. Senkinek nem jön be a rajongás, ha a rajongó személy sem.

Az a helyzet, hogy elbíztad magad, és azt képzelted, lestipistopizhatsz bárkit is csak azért, mert Te tudattad járási szándékaidról. Te nem olvasol a jelekből? Tényleg azt gondoltad, hogy majd lecseng nála ez az egyedül lévős korszak, szólni fog neked, hogy most már járhattok? Ha bejönnél neki, már elsőre engedett volna.

L22

2014. júl. 31. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Pl. a másik srác lehet nem egy ilyen kis idegbajos görcs. :D
2014. júl. 31. 23:35
 7/9 A kérdező kommentje:

az biztos...

akkor mit csináljak? Nem tudok úgy viselkedni, mintha minden rendbe lenne

2014. júl. 31. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Mégis mit kellene csinálnod? Semmit. Kicsit akaszkodj le róla, és dolgozd fel a dolgokat. Majd jön más.
2014. júl. 31. 23:43
 9/9 HotChoc ***** válasza:

Húh, ez nagyon hardcore bünti!

Értem én hogy te bele voltál zúgva, de a vonzalmat, a szerelmet nem fogod tudni kierőszakolni belőle, akárhogy futsz utána. Lehet kicsi a különbség közted és a másik srác között, ha egyszer pont az van meg benne, ami esetleg belőled hiányzik.

2014. aug. 1. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!