Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Patthelyzetben állok, nem tudom mi lenne a helyes, tudnátok tanácsot adni?
A sztori: Van egy fiúbarátom, a gond csak hogy szerelmes lett belém. Nekem semennyire sem tetszik, én csak szimpla barátként tekintettem rá. Azonban az ő haverja, igen csak szemrevaló, okos, helyes, és szerintem jól kijönnénk egymással, szerencsére az érzések kölcsönösek. A probléma csak az hogy a "szerelmes haverom" tönkre vág mindent, azt mondta ha rajta múlik nem fogunk soha összejönni. Telebeszéli minden hülyeséggel annak a fiúnak a fejét aki tetszik nekem, hazudozik neki, össze-vissza kavar mindent hogy abból nekem hátrányt de magának velem szemben előnyt tudjon kovácsolni. Ha kiosztom akkor lehet hogy megszívom mert akkor a srác nem akar majd hozzám közelebb kerülni hogy a legjobb barátját bántom, ha pedig hagyom hogy folytatódjanak a kavarások, abba én fogok lelkileg és érzelmileg is beleroppanni. Mi lenne a helyes út?:( Segítsetek!
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!