Megharagudott rám egy csaj. Miz tegyek?
Figyelt kérdés
Helo. Van egy csaj, aki megutált, mert nem voltam épp kedves, de már nagyon megbántam! Hogy próbáljam megbeszélni vele? A csajozás rejtelmei :D2014. ápr. 25. 21:15
2/9 A kérdező kommentje:
az lényegtelen, az a lényeg, hogy hogyan mondjam neki, hogy megbántam
2014. ápr. 25. 21:19
3/9 anonim válasza:
hát kérj mondjuk bocsánatot.. nem gondoltad komolyan/meggondolatlan voltál és sajnálod.
4/9 A kérdező kommentje:
Oké, valahogy én is így gondoltam, de a "meggondolatlan" szó most nagyon illik rám.
2014. ápr. 25. 21:21
5/9 anonim válasza:
ha nem írod le a szituációt, nem tudom megmondani, hogy mit mondj
szóval egyáltalán nem lényegtelen, kb. az határozza meg ezt...
6/9 A kérdező kommentje:
szóval, kicsit túl nyomultam
2014. ápr. 25. 21:27
7/9 anonim válasza:
hey fiuka :)) az a lany ha ki mutassa azt hogy sertodott....akkor azt jelenti hogy azt akarja hogy te minden alkalommal amikor latod ot kerjel bocsanatot :\ deh hat ez a minden alkalom tenleg minden :)) attol fugg mivel bantottad megh.....amugy egy tipp :D oleld at szorosan es mond neki hogy Szeretlek......ugy erzesbol....meg ha nem is gondolod ugy :D megfog jonni az esze es meg lehet beled is szeret :D
8/9 anonim válasza:
Mit mondtál neki amiért megutált?
9/9 anonim válasza:
Menj oda és: "Akkor most haragszol?" stílusban. 50-50% esélyed van, kockáztas.
Mondok én rejtelmeket ha elmondod miért haragudott meg! Na, egy kis "kölcsön infó"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!