Lányok! Ti szeretitek, ha egy fiú rajong értetek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 11:40
1/6 anonim válasza:
A lányok azt szeretik, mikor egy pasiért meg kell küzdeni, és nem csak odamenni hozzá, és meg is van.
2/6 anonim válasza:
Van az a szint, ami már zavaró és ijesztő. De normális kereteken belül természetesen a legtöbb lány szereti, ha rajonganak érte, hiszen ehhez tartozik hozzá az is, hogy a tenyerén hordozzák, hercegnőként bánnak vele stb :)
3/6 anonim válasza:
szerintem sokan szeretik, köztük én is.. viszont ha túlzásba esnek, fu.. :D bár én még azt se szeretem, ha nagyon a tenyerén hordoz valakit, mármint például, ha szomjas vagyok mondjuk, egyből megy és hoz.. vagy valami ilyen. hát ettől idegbajt tudok kapni. ha néha mondja, hogy szép vagyok, akkor oké, de akkor sem kell eltúlozni na :D
4/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez a rajongás miben nyilvánul meg. Ha pl az illető kedves, igyekszik időt tölteni velünk, programokat csinálni, meglep apróságokkal, stb akkor ez kb minden lány álma.
Viszont nem kell túlzásokba esni, mert az az ellenkező hatást váltja ki.
5/6 anonim válasza:
Attól függ mit szeretnék tőle, és fontos ezt megkülönböztetni a nyomulástól.
6/6 anonim válasza:
nekem volt 3 ilyen esetem, és mind 3 alkalommal hatalmasat égtem én nem akarom, hogy még egyszer megtörténjen egy ilyen eset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!