Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ideje nagyon jól elvagyok...

Egy ideje nagyon jól elvagyok egy pasival. Mindig hülyéskedünk és piszkáljuk egymást. Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Mindeki azt mondja, hogy bejövök neki, meg van a folytonos szemezgetés, egymásra mosolygás :) folyamatosan piszkál, hülyéskedik velem, és persze én is ugyan ezt csinálom vele. De nem tudom, hogy tényleg bejövök e neki, mert szerintem nem. Szerintetek? És, ha mégis bejövök beki akkor hogy kezdeményezzek, vagy mit csináljak?
2014. júl. 30. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Hivd el valamerre, kicsit sétálni, vagy fagyizni, vagy ha épp valami jó program van akkor arra. Ott meg majd beszélgettek és alakulhat a dolog kettőtök között.
2014. júl. 30. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Valami jobb kene, mert en nem fogom elhivni sehova
2014. júl. 30. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező,te egy igazi nő vagy :D
2014. júl. 30. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
miért akarsz kezdeményezni? Várd ki a végét. Ha akar valamit előbb utóbb csak tesz valami lépést a fiú.
2014. júl. 30. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát elég furcsa nő vagy inkább, mert leirod, hogy szemezgettek stb. de megállapitod, hogy szerintem nem tetszel neki, aztán rákérdezel, hogy kezdeményezzél, azt a végén ha ajánlom, hogy hivd el valamerre, akkor meg kijelented, hogy te nem hivod el.. Elég gyerekesnek tünsz, vagy éretlennek, vagy dilisnek.
2014. júl. 30. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!