Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én 12 éves vagyok és van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 12 éves vagyok és van egy 14 éves barátom és van egy nagyon jó fiú barátom akivel tényleg nagyon jóba vagyok és amikor kint vagyunk és amikor sétálunk nagyon nagyon sokat hülyéskedünk a haverommal. Szerintetek féltékeny a barátom?

Figyelt kérdés
Mert nem mond semmit mert ő magába zárja ezeket :////
2013. szept. 9. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Fiatalka vagy még, de tanulj meg valamit. Mindent meg lehet oldani, ha megbeszélitek. Ergo, ha nem tudod, hogy féltékeny e, kérdezd meg, és biztosítsd, hogy csak barátok vagytok a másik fiúval.
2013. szept. 9. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Van egy barátod meg egy fiu barátod? Te is fiu vagy? Ha lány, akkor meg mi a kül a barátod meg a fiu barátod között?
2013. szept. 9. 12:06
 3/3 A kérdező kommentje:
hát úgy értem h a pasim meg a legjobb barátom
2013. nov. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!