Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy folyamatosan piszkáljuk egymást?
Párommal 10hónapja vagyunk együtt, és mostanában egyre jobban veszem észre azt, hogy mindig valamivel sértegetjük egymást,és nem tudok rájönni miből kifolyólag, mikor régebb minden tökéletes volt.
Pár példát felsorolok: Tudja jól, hogy nagyon utálom, mikor én mondok neki egy szépet, hogy mennyire szeretem, mindig azzal jön, hogy "nem mondod?:O" mégis néha elmondja, és ilyenkor a falra tudnék mászni.
Vagy a másik dolog: Nem akartam épp valahol az ölébe ülni, mert nem tartottam illendőnek,és erre felhúzza magát, hogy: "akkor ülj másnak az ölébe" és még ilyenek: "mutasd meg akkor másnak" "engedd meg másnak"...
Fent vagyok neten, beszélgetünk, és nem válaszolok azonnal, mert ki kellett mennem vagy valami, rögtön kérdi, hogy mit csinálok már? Kivel chatelek(+ egy vigyorgó smile)
Persze mikor ő beszél valakivel még, elmondja nekem, hogy elég fontos dologról dumálnak, és megkérdezem, hogy nem zavarom-e őt, ne beszéljünk-e pár perc múlva? Ilyenkor felkapja a vizet, hogy mi van már, nem tetszik, hogy beszélget a másikkal is? Pedig ilyen gondolatom nem volt, csak annyi, hogy tényleg majd ha ide tud figyelni beszéljünk.
Ez a 2 utóbbi inkább csak mostanában jelentkezett, mert 2 hónapig távol vagyunk.
Szerintetek mitől van ez? Még sorolhatnék sok ilyen dolgot, amivel szurkáljuk egymást, de okot nem tudok mondani.Esetleg valaki még ilyen cipőben? Megköszönném a normális válaszokat:) 17L ő 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!