Félénk fiúk! Félénk fiúkkal járó lányok! Hogyan kell biztatni egy félénk srácot? Miket mondjak? Hogy viselkedjek?
Megismerkedtem egy sráccal, aki olyan tipikus semmirekellő életet folytat (egyetemen bukdácsol, de nem is dolgozik) és gyorstüzelő, és valahogy csajozni sem tud, mert félénk.
Nagyon beégett előttem már a szex terén, de nekem ennek ellenére is tetszik még mindig. Azt is mondja, zavarja, hogy én tanult vagyok, ő meg lusta tanulni. (egyidősek vagyunk)
Hogy növelhetném az önbizalmát? Már körbeudvaroltam párszor, de nem segít...
26L
Odaadás, türelem.
Hatnod kell az önbizalmára, elérned hogy feltétel nélkül megbízzon benned.
De ha azt veszed észre hogy neutrálissá válnak a kedves szavak felé akkor agresszívan kell lépned és segíteni neki hogy elérjen célokat, amikhez önmagától nincs elég motivációja.
Például tanulj vele, még akkor is ha nem tetszik a srácnak, a jó jegyektől kompetensnek érzi majd magát, amit neked köszönhet, aztán talán nem lesz többé karosszék nehezék többet.
Sok sikert, és remélem a srác megérdemli majd az energiát amit belé fektetsz.
segíts neki, hogy sikerélménye legyen...az nagyon sokat dob az önbizalmon...több területen...mondjuk ha külsőre van vele valami akkor dobd fel azt és dicsérd meg...akár szex terén segíts neki...tanulásban...a lényeg sikerélménye legyen...
21F (exfélénk :D)
1-2: köszönöm, igen, a sikerélmény!
3: Okos, jóképű, kreatív, intelligens, előzékeny, stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!