Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Félénk fiúk! Félénk fiúkkal...

Félénk fiúk! Félénk fiúkkal járó lányok! Hogyan kell biztatni egy félénk srácot? Miket mondjak? Hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, aki olyan tipikus semmirekellő életet folytat (egyetemen bukdácsol, de nem is dolgozik) és gyorstüzelő, és valahogy csajozni sem tud, mert félénk.

Nagyon beégett előttem már a szex terén, de nekem ennek ellenére is tetszik még mindig. Azt is mondja, zavarja, hogy én tanult vagyok, ő meg lusta tanulni. (egyidősek vagyunk)

Hogy növelhetném az önbizalmát? Már körbeudvaroltam párszor, de nem segít...

26L

2014. júl. 29. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Odaadás, türelem.

Hatnod kell az önbizalmára, elérned hogy feltétel nélkül megbízzon benned.

De ha azt veszed észre hogy neutrálissá válnak a kedves szavak felé akkor agresszívan kell lépned és segíteni neki hogy elérjen célokat, amikhez önmagától nincs elég motivációja.

Például tanulj vele, még akkor is ha nem tetszik a srácnak, a jó jegyektől kompetensnek érzi majd magát, amit neked köszönhet, aztán talán nem lesz többé karosszék nehezék többet.

Sok sikert, és remélem a srác megérdemli majd az energiát amit belé fektetsz.

2014. júl. 29. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

segíts neki, hogy sikerélménye legyen...az nagyon sokat dob az önbizalmon...több területen...mondjuk ha külsőre van vele valami akkor dobd fel azt és dicsérd meg...akár szex terén segíts neki...tanulásban...a lényeg sikerélménye legyen...

21F (exfélénk :D)

2014. júl. 29. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Jézus Mária, mit látsz benne?
2014. júl. 29. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:

1-2: köszönöm, igen, a sikerélmény!

3: Okos, jóképű, kreatív, intelligens, előzékeny, stb.:)

2014. júl. 29. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Annyira tudtam, hogy csak azér tnézed el neki, hogy egy lúzer, életképtelen alak, mert testileg jók az adottságai. Az evolúció tényleg rossz irányba halad gyerekek.
2014. júl. 29. 23:40
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó: csak egy külső tulajdonság van a felsorolásomban egyébként, de ne zavartasd az elméleteid emiatt a röpke tény miatt;)
2014. júl. 29. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez nekem is feltűnt... Először abba is bele akartam kötni hogy ha okos és intelligens akkor miért bukdácsol az egyetemen, de közbe eszembe jutott hogy az összefüggés az egyetem és az agyi kapacitás között nem szignifikáns.
2014. júl. 29. 23:48
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó: nem tudom, miért bukdácsol, gondolom, amiért a korosztályunk 80%-a: lusták:)
2014. júl. 29. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
#7-es: A tudás nem mérhető jegyben, és ha ilyen kreatív, álmodozós típus akkor persze, hogy lusta. Én is ilyen vagyok. Kreatív, amit szeretek azt csinálom, amit nem arra meg ejtek.
2014. aug. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!