Hogyan viselkedjek ezután, hogy ne látszódjon rajtam annyira, hogy összetörte a szívem? 30N
Ismerkedésnek indult, de bevallotta, h van valakije. Egyértelmű volt, hogy én nem szeretői viszonyt akarok.
gyakran látjuk egymást hétköznapokon. Nem megyek Dunának, nem olyan vészes a helyzet, nem fogok elkezdeni sírni, ha meglátom, de rossz érzés. Az fáj, h tudom, h ha rám néz, arra fog gondolni, h odavagyok érte. Hogyan viselkedjek ebben az első pár napban, hétben, míg összeszedem magam?
előre is köszi a tippeket!
Szia!
Nem ciki, ha megbántottnak lát, miért mit számít bármit is gondol?
Méltósággal hagyd magadnak, h átéld a csalódás érzését. Persze legyél csinos, szép, kedves, de nem kell, h feltűnően jó legyen kedved, és/ vagy ne legyél flegma, CSAK TERMÉSZETESEN.
Amikor ilyen helyzetben vagyok, veszek egy új ruhát, vagy elmegyek fodrászhoz. Jó lehet még valami sport, oldja a feszkót, meg a gondolatok is lehiggadnak.
Én legutóbb picit átrendeztem a lakást,( és még átfestettem,) megcsináltam a kertet, és mire végeztem azon kaptam magam, h gyönyörű a környezetem, és szinte újjá születtem
Tudom, h rossz összefutni vele, de amikor beszélnem kellett az exemmel a fejére képzeltem egy plüss állatkát, és azzal beszéltem, így nem idegesítettem fel magam, nem zaklatott fel, és természetes tudtam maradni. Egyszercsak annyira közömbös lett, h már nem kellett az állatka...
Szia!
Hogy sikerült megbirkózni a helyzettel? Jelenleg én is hasonló cipőben járok. Rendszeresen látom, hallom (egy házban lakunk), a nőjét is rendszeresen látom. Kiborító dolog. Csak az időben bízom és a józan eszemben.
Koszonom, jol ment a megbirkozas. Meghozza ugy h kb en fujtam fel a helyzetet: izgultam h hogy viselkecjek, hogy nezzek a szemebe, o erre nagy ivben kerult, ram se nez, ugy latom esze agaban sincs lelkizni. Hat ilyenek a pasik...
Kitartast Neked! Nem er annyit egy himnemu h xar kedvunk legyen miattuk.
Amugy a kettes valaszado tanacsat kovetve szepen ujrarendeztem a lakast, ami nagyon jot tett. Sokat logtam haverokkal, baratokkal. Sot, nekialltam egy izgi tanfolyamnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!