Hogy viselkedjek, hogy lazának és nyitottnak tűnjek előtte?
Fél éve tetszik egy srác, és mit ad Isten , valami oknál kifolyólag észre is vett. Írt nekem egy sms-t , de nem tudtam sajnos visszaírni. Ma a suliban meg azt se tudtam merre lépjek, hogy ne fussak el ijettemben akárhányszor csak meglátom. Nem az a baj , hogy nem tetszik vagy ilyesmi, csak annyira ideges leszek, hogy össze-vissza dumálok , röhécselek meg minden, ami cikis dolgot el lehet képzelni.Elmondtam a barátnőimnek ők meg mind bíztattak, hogy ideje köszönni meg beszélni, de mikor felém közeledett , úgy viselkedtem , mint amelyik szúnyog megérzi a szúnyogrisztót, futtam a helyről is. Nem akarom elrontani, pont mire a fáradozásaimnak gyümölcse lesz. Mit tegyek, vagy hogyan viselkedjek, hogy ne tűnjek idegesnek(valószínű lehetetlen , hogy ne legyek az, így a látszattal is megelékszem :)
)
Ezen de jó mosolyogtam! :D
Azt tudom javasolni, hogy próbáld azt látni, ami valójában: ember. Ő is túrja az orrát, vakarja a seggét és ugyanúgy szokott szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!