Elso talalkozas. Hogyan viselkedjek?
Figyelt kérdés
Nemreg koltoztunk ki Nemetekhez. mesismerkedtem par emberel facebookon (nemet) most az egyik fiuvalmegbeszeltuk hogy jovoheten talalkozunk.az a gond h o tiszta nemet viszont tud angolul ahogy en is.tudom az angol es a nemet nyelvet de nem tudok perfektul de valamennyit megertek/beszelek. TUDNATOK NEKEM MONDANI TEMAKAT A BESZELGETESHEZ? MEG MIT VEGYEK FEL?SMINK,HAJ,STB.2014. júl. 1. 02:54
1/6 anonim válasza:
Add önmagad, ne viselj ékszereket, nagyon kevés smink mehet, hajad legyen tiszta, te legyél igényes, és ne emelgesd a jobb karodat.
A II. VH témát kerüld el messzire, kérezd meg, hogy mit dolgozik, arról szeretnek beszélni. De am. csacsogj random dolgokról nyugodtan, csak ne beszélj hülyeségeket.
2/6 anonim válasza:
Első találkozásnál annyi dologról lehet beszélni.. Hogyan/kivel/miből él, mit szeret csinálni, ugyanezek veled kapcsolatban.
Úgy öltözz fel ahogy átlagos napon szoktál(nyilván ezt egyik lány sem tartja be és te sem fogod :) ), de ha túlvállalod magad az fura helyzetet szül a későbbi találkozásoknál.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!nem szeretnem tulzasba vinni az oltozkodest,dugatni pedig nem fogom magam! :*
2014. júl. 1. 04:12
5/6 anonim válasza:
Nos, add önmagad, ne legyél mesterkélt. Beszélni bármiről. Nem baj h nem vagy perfekt, max lesz pár poénosabb helyzet ha hülyeséget mondasz. Smink kevés, vagy semmi ha nem vagy rusnya, öltözet is csak rendesen hétköznapiasan. Am ennyi... Kb. a többi majd jön magától. Am szerintem se dugasd meg magad.
6/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent sem olyan a fiu! :) 16 eves es megsem keri azokat a fehernemus kepeket meg stb.
2014. júl. 1. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!