Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek a sráccal, aki elutasított? SOS!
Figyelt kérdés
Randira hívtam egy srácot. Nem hívtam el konkrétan, csak utalgattam, stb, de rájött, hogy mire megy ki a dolog, mert elég egyértelmű volt, és visszautasított (nem annyira kedvesen, de nem volt bunkó). Nem ismerem a srácot egyáltalán. Holnapután oda megyek, ahol ő dolgozik, mert az egyik barátnőm is ott dolgozik (őáltala tetszett meg a srác, mert egyszer bementem hozzá, és a pasi is ott volt), és olyan ciki, nem tudom, hogy viselkedjek. Magabiztosnak kéne tűnnöm, de már 2 nappal előtte ezen stresszelek!! Feg, hogy mikor lepattintott, reflexből azt mondtam, hogy "én sem gondoltam semmi olyasmit, van barátom". Olyan ciki! SEGÍTSÉG!!!!2013. okt. 4. 18:58
1/7 anonim válasza:
Én még nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem viselkedj úgy mint másokkal, tehát mintha nem is történt volna semmi.
2/7 anonim válasza:
Mikor belépsz vágd pofán egy nagy hallal, mint a Monty Pythonban. Vagy híreszteld róla, hogy tutira meleg.
3/7 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm! De pl köszönjek neki...?
2013. okt. 4. 19:08
4/7 anonim válasza:
viselkedj természetesen :) köszönhetsz neki, kedvesen, de semmit mondó mosollyal
jaj de kis aranyos vagy, nagyon fiatal lehetsz :))))))
5/7 anonim válasza:
Csak természetesen,emelt fővel. Nyugodtan köszönhetsz.
6/7 anonim válasza:
Nem a te hibád, hogy elutasított, mi van ha meleg, mit tudom én....
Ha meg nem ismered, azt se tudhatod mit gondolhat, akkor meg mit érdekel, de azért bele ne halj!
7/7 anonim válasza:
Rám hallgass, mondom adj neki egy tockost egy nagy hallal.
Nincs horgász a családban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!