Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek és hogyan ne azzal a férfival akit nagyon szeretek, és akit most hagyott el a barátnője? Hogyan tudnám elfeledtetni vele a barátnőjét?
Tanácsot szeretnék kérni.
Szerelmes vagyok egy férfiba (31F) akinek most lett vége egy több éves kapcsolata 1 hónapja. Több mint egy éve ismerjük egymást. Mindig is tudtam hogy tetszem neki, vonzódik hozzám és kedvel engem, de soha nem gondoltam volna hogy szétmennek.
A lényege a dolognak hogy szétmentek, és rá 1-2 hétre időt kért tőlem és hogy legyek türelmes. Szokott hívni engem telefonon, de semmi konkrét.
Annyira nincs tapasztalatom a pasiknál, hogy most nagyon rágörcsöltem erre a témára. Nem tudom hogyan viselkedjek, hogyan ne viselkedjek, félek hogy valamit elrontok.
Első látásra szerelem volt részemről ez a pasi, és mivel több éves kapcsolata volt akkor, álmomban sem gondoltam volna hogy szétmennek. Most itt ez az "ajándék", ez a lehetőség nekem, nem szeretném elszúrni. Én zaklatni őt, rámenősködni, rámászni nem akarok. Szeretném ha belém szeretne.. 5-6 éves kapcsolatról van szó, azért mentek szét mert nagyon sokat veszekedtek és megváltozott valami a kapcsolatukban, elhidegültek egymástól, és a lány kezdeményezte a szakítást.
Mivel tényleg nincs semmi tapasztalatom, nem tudom hogy mennyi idő kell így szakítás után? Nyilván minden eset meg ember más, de mégis?
23/L
Szerintem időnként kérdezd meg, hogy mi újság stb...csak úgy, hogy érezze foglalkozol vele. De nem kell belemenni, meg erőltetni, hogy beszéljen a fájdalmáról vagy ilyesmi, inkább csak csevegj vele, ne is kérdezd erről a dologról, meg azt se, hogy hogy érzi magát.
Mondjuk egy héten egyszer kétszer magadtól felhívod. Néha elhívhatod egy két programra (javasolj kiállítást, kulturális programokat, hogy ne egyértelmű randira utaljon a dolog), hogy érezze rád számíthat.
Ha elkezdi kiönteni a lelkét akkor hallgasd meg, de igazán tanácsot ne adj, mert úgysem lehet.
Ne sajnálkozz neki soha, mert akkor még jobban belesüpped, és tovább fogja nyomni a szöveget, inkább "előre vidd", szóval meghallgatod, bólogatsz, elmondod, hogy megérted őt és szívesen meghallgatod, de aztán próbáld valami vidámabb témára terelni a beszélgetést. Vagy olyan programot találj ki ami leköti a figyelmét. Ez a regenerálódást is segíti, mert nem lesz ideje a szarba süllyedni és filózni.
A lényeg, hogy érezze a törődést, hogy ott állsz a háttérben, de nem szabad hagyni, hogy lelki szemetesládának gondoljon. Viszont egy ilyen visszafogott érdeklődést mutatsz, iránta és nem nyomora iránt, akkor előbb utóbb venni fogja a lapot. Az a lényeg, hogy ő iránta érdeklődj, ne a fájdalma iránt. Érezze, hogy ő maga fontos, ő maga érdekes a számodra. Ettől neki is könnyebb lesz túltennie magát, mert értékes embernek érezheti magát.
Nem tudom érthető-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!