Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mikor és hogyan mutassam majd...

Mikor és hogyan mutassam majd be a páromat, ha lesz? Illetve én hogyan viselkedjek majd náluk? Otthon nem igazán szeretném (problémák lent)!

Figyelt kérdés
Az eddigieket nem mutattam be soha sem, nem is tudtak róluk, mert túlzottan is pletykásak, főként anya és nagyimék. Világgá kürtölnék egyből, ha valamit megtudnának rólam. Ezen kívül eléggé le tudnak járatni az idióta vicceikkel és viselkedésükkel (pl.: engem kellemetlen helyzetbe hoznak, idegesítően kedvesek , mindent ezerszer kérdeznek meg [ha nem kérek többet enni, utána még kérdezgetik], mindenről tudni akarnak [hol és kivel leszek, mit fogok csinálni, stb.] és a legrosszabb: mindent fel akarnak venni kamerával vagy le akarnak fényképezni, én pedig utálok az efféle dolgokon rajta lenni...) Vagy az lenne a megoldás, ha majd a bemutatás előtt pár nappal beszélnék velük?

2014. júl. 29. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar a rokonság viselkedése, akkor beszélgess el velük erről, hogy neked ez így nem jó, mert néha kínosan érzed magad. Biztosan meg fogják érteni. Bár az én rokonságomban is volt hasonló anno, ott nem nagyon használt a beszélgetés. Sajnos az embereknek van egy berögzült viselkedésük általában. De egy próbát megér ettől függetlenül.
2014. júl. 29. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Viselkedjetek mind a ketten természetesen, csak győzd meg a párodat hogy mutasson tiszteletet, legalább valamennyit, a szülők felé.

Az elfogadás első lépése az őszinteség, biztosan ismerkedés lesz a fő cél, és az mindig több-kevesebb ítélkezéssel jár, amivel semmi gond nincs, az őszinteséget az egyik leginkább értékelt tulajdonság, ha azt látjátok rajtatok akkor eleve előnyből indultok.

Mondhatnék módokat effektív manipulációra is, de nehéz őket jól megoldani, nem is igazán szükségesek, és ha észreveszik rajtatok hogy megpróbáljátok befolyásolni mások érzelmeit az elidegenítéssel jár.

2014. júl. 29. 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez az oldal mennyire írja jól a találkozás/bemutatás menetét? [link]
2014. júl. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!