Ez micsoda? Van esélyem nála? Nem értem.
Figyelt kérdés
Párhónapja megismertem egy fiút.De kisismerhetetlenül viselkedik.Még az elején amikor megismertem többször próbálta velem felvenni a szemkontaktust amit egy idő után viszonoztam,aztán beszélgettünk.De az iskola miat is egyre kevesebbet.Mostanában viszont hetente beszélgetünk(persze személyesen),de velem teljesen más mint a többi lánnyal.Mindig visszafogott,ritkán beszélünk de akkor nagyon jót.Nekem nagyon szimpatikus,de az utobbi időben mintha kerülné a tekintetem,mégis élőben nagyon jó vele beszélgetni és általában ő jön oda.Ezt mit jelenhet?Úgy értem lehetséges hogy ez a viselkedés arra utal hogy többet érez irántam? 16/L2014. júl. 28. 21:50
1/2 anonim válasza:
Hát én fiúként azt mondom szerintem ez fasza. Másképp kezel mint a többi nőt, vagyis fontos vagy neki. De mondjuk ez még így kevés :) de szerintem jó vége lesz a dolognak.
2/2 anonim válasza:
Biztos, hogy többet érez, és nekem is az a véleményem, hamarosan révbe érsz... :))
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!