Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek van nála esélyem?

Szerintetek van nála esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki régebben 21.századi módon "pontozott". Csak az arcomat látta, de egy véleményem szerint előnytelen képen... Mindenki szerint 10/7-8 vagyok, de a srác 4-et adott. Hamarosan egy társaságban leszünk, élőben ezelőtt még nem látott, meg mások szerint sokat változtam külsőleg. Ezek után szerintetek lehet még nála esélyem? Úgy értem, tetszhetek még neki? Nem tudom számít-e, de nem ismerjük egymást...:)

2014. júl. 28. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Meg is érdemled, ha összejössz egy ilyennel.
2014. júl. 28. 00:36
 2/6 anonim válasza:
A leírtak alapján szerintem simán lehet.
2014. júl. 28. 00:37
 3/6 A kérdező kommentje:
1.: Mit értesz az "ilyennel" jelző alatt? Kifejtenéd kicsit?:)
2014. júl. 28. 00:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Vonj átlagot. Ezek szerint 6-os vagy,ha ő 9-10-es akkor nincs esélyed.
2014. júl. 28. 00:40
 5/6 anonim válasza:
Azt érti ez alatt, hogy ha valaki az arcodra 4-est ad és te mégis kapálózol utánna megérdemled, hogy majd jó nagyot koppanj.
2014. júl. 28. 23:08
 6/6 anonim válasza:
ne kapálózz utána, ne mutasd, hogy érdekel. Ha van nála esélyed, úgy is kiderül.(pl: Ha az "összejövetelt" követően nem keres fel, nem jöttél be neki )
2014. júl. 30. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!