Szerintetek van nála esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki régebben 21.századi módon "pontozott". Csak az arcomat látta, de egy véleményem szerint előnytelen képen... Mindenki szerint 10/7-8 vagyok, de a srác 4-et adott. Hamarosan egy társaságban leszünk, élőben ezelőtt még nem látott, meg mások szerint sokat változtam külsőleg. Ezek után szerintetek lehet még nála esélyem? Úgy értem, tetszhetek még neki? Nem tudom számít-e, de nem ismerjük egymást...:)2014. júl. 28. 00:35
1/6 anonim válasza:
Meg is érdemled, ha összejössz egy ilyennel.
2/6 anonim válasza:
A leírtak alapján szerintem simán lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
1.: Mit értesz az "ilyennel" jelző alatt? Kifejtenéd kicsit?:)
2014. júl. 28. 00:40
4/6 anonim válasza:
Vonj átlagot. Ezek szerint 6-os vagy,ha ő 9-10-es akkor nincs esélyed.
5/6 anonim válasza:
Azt érti ez alatt, hogy ha valaki az arcodra 4-est ad és te mégis kapálózol utánna megérdemled, hogy majd jó nagyot koppanj.
6/6 anonim válasza:
ne kapálózz utána, ne mutasd, hogy érdekel. Ha van nála esélyed, úgy is kiderül.(pl: Ha az "összejövetelt" követően nem keres fel, nem jöttél be neki )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!