Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Tényleg célravezetőbb...

Lányok! Tényleg célravezetőbb az, ha bunkó vagyok az ismerkedés alatt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogyha kedves és udvarias vagyok az ismerkedős fázisban, akkor maximum csak a barátzónában kötök ki, viszont amikor pimasz, bunkó és flegma vagyok, akkor sokkal jobban felkeltem a lányok érdeklődését. Olyankor én irányítom a dolgokat, elkezdődik egyfajta játék közöttünk. Persze a bunkóságból rögvest visszavennék, ha valami komolyabb dolog is kialakulna, de az ismerkedés alatt szerintem ez a stílus a nyerő.
2014. júl. 28. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor még a barátzónáig sem jutsz.
2014. júl. 28. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor te sem azoknál a lányoknál próbálkozol, akiket az eszükért lehet szeretni....
2014. júl. 28. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
vlmennyire igaz de azért nem olyan nagyon bunkón de a kis pimaszság tényleg jobban bejövős néhány lánynak:) bár én személy szerint a kedves bókokat szeretem:)
2014. júl. 28. 21:31
 4/6 Kerida ***** válasza:
100%

Sokan ott szúrják el, hogy az udvarias és kedves fázist átviszik alázatba. A legtöbb lány, meg utálja az alázatos férfit.

A bunkó a másik oldal...

Ha nővel azt érezteted, hogy ő is egy ember a sok közül, akkor fel fog figyelni rád. Ha nem azt látja, hogy feszengesz, hanem azt hogy el tudsz vele beszélgetni mint egy baráttal, még a finomabb osztások is ide tartoznak... akkor sokkal többre értékelnek.

Önmagában a kedves és udvarias, az alázatos és unalmas. Ehhez még kell az is, légy laza és merj emberként nézni a nőre.

Ha megtalálod a bunkó és udvarias között az arany közép utat, akkor már egyenes út a célig.

2014. júl. 28. 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, amiket írtok. Egyrészt én az ilyen agyatlan, buta libákat messze elkerülöm. Egyszerűen csak az van, hogy a mai lányok nem elég érettek ahhoz, hogy értékeljék a figyelmet, a romantikus attitűdöt. A többségnek olyan a gondolkodása, hogyha jól néz ki a pasi, akkor tulajdonképpen bármit megtehet, lehet egy idióta paraszt is, a lányt akkor is fogja érdekelni. 20 éves vagyok csak és az a gond, hogy a korombeli lányok még ilyen komolyabb dolgokat nem igazán tudnak értékelni. Az sokkal jobban bejön nekik, ha valaki vagány és tökös. Az idősebb korosztályok pedig nem nagyon akarnak velem kapcsolatba lépni a korom miatt, így maradnak a tinilányok.
2014. júl. 28. 21:34
 6/6 anonim válasza:
Próbáld megtalálni a középutat, lehetnél egyszerre pimasz, és vicces, de ugyanakkor kedves és érzéki. Ha azután sem jön össze akkor rossz helyen keresgélsz. Szerintem neked is vannak előítéleteid és ezért nem találod meg azt aki valójában neked való.
2014. júl. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!