Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen ez a csaj velem?

Miért ilyen ez a csaj velem?

Figyelt kérdés

Van egy lány,vele járok angol tanfolyamra, de annyira nem ismerjük egymást. Mikor legelőször,beszéltünk mindvégig nevetett, utána nap viszont meg mintha semmi sem történt volna, csak elment mellettem,szinte rám se nézett, eközben próbáltam vele szemezni órákon is,de mindig az történt ilyenkor,hogy elnézett másfelé fa arccal,de mikor ezután ismét ránéztem mosolyogva nézett. A tanfolyam kb. 2. hetében azt vettem észre néhány órán,h vigyorogva néz, gondoltam biztos vmi gáz rajtam..., persze a folyosón ugyan úgy elment mellettem szinte köszönés nélkül. Majd volt egy csoportos beszélgetés a tanfolyamon résztvevőkkel és én hozzá szóltam a csajhoz, először arrogáns volt, utána meg mintha kedvesebb hangon beszélt volna velem,közben meg kicsit zavarba volt,de már nem mertem kezdeményezni nála. Meg még azt vettem észre,h egy másik sráccal mindig szívesen beszélget,igaz rá nem néz csillogó szemekkel, rá inkább úgy mintha szexuálisan vonzaná... A másik srác kell neki,ugye?

Velem meg akkor miért viselkedik így,ha nem kedvel vmiért ,attól még lehetne normális velem, nem ártottam neki,sőt próbáltam kedves lenni hozzá, ha meg vmennyire kedvel,legyen kedves!!!

Miért csinálhatja ezt???

2014. júl. 28. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a mai lányok sorra ilyen ribik. Hány éves vagy?
2014. júl. 28. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
mert ehhez van kedve
2014. júl. 28. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg épp hogy a fiúk a ribik
2014. júl. 28. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:

ehhez van kedve? hát akkor nekem ilyen csaj nem is kell...

amúgy 23 éves...

2014. júl. 28. 21:09
 5/5 Csillu17 válasza:
Az van, hogy szerintem eléggé próbálsz nyomulni, es ez sok lánynak visszataszito... Nem kell ot allandoan bámulni, elég ha néha-néha ranezel es elmosolyodsz. A lanyok is szeretik a titokzatos srácokat. :D
2014. júl. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!