Hogyan tudnák egy fiút bevonzani? 17/L
Milyen a jelenlegi kapcsolatod a fiúval? Mennyire ismeritek egymást? Mennyi időt töltötök egy helyen? Ő mennyire kedvel téged?
Pontosíthatnál. De ha már ilyen nagy spektrumba kell lövöldözni akkor flörtölj vele.
Bolondbiztos terv.
Nálam működni szokott, hogy sokat gondolok rá, sokat beszélek róla, úgy gondolok rá, hogy milyen lenne a kapcsolatunk. És akkor ez szokott működni, és ők kezdeményeznek (olyanokkal történt meg ez, akikkel kb lehetetlen volt összefutnom, főleg egy 2 milliós városban, vagy amúgy már hónapok óta nem beszéltünk és magától írt).
de biztosan sok eset volt, amikor meg nem működött...pl. Channing Tatumot nehezen vonzza be az ember. Channing szereti a jó helyesírást, kérdező. Ezért: *tudnék
igen, tuti a családom volt. a szemetek:D:D akik nem is ismerik, biztos ráírtak fb-on, a szemetek.
emigrálok!
Ez engem is érdekelne, kedves kérdező.
Én sokat olvastam a neten a témával kapcsolatban, és mondjuk írnak róla ilyen "boszorkánytrükköket", de még nem próbáltam. Mellesleg pedig a bevonzásnál egy konkrét személyt nem tudsz, csak a tulajdonságok alapján mondhatod, hogy kit szeretnél.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!