Mi a jele, ha egy fiút és egy lányt az osztálytársaik nem engedik őket egymáshoz közel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 00:06
2/11 anonim válasza:
Miért ne engednék közel? Nem értem.
4/11 anonim válasza:
Úgy nem engednek egymáshoz közel hogy 1 méteres távolságot tartanak köztük, vagy hogy nem engedik hogy megismerjék egymást?
5/11 A kérdező kommentje:
Az osztàlyba jött egy sràc, akivel én voltam az első, aki beszélgetett, természetesen a többiek nem voltak jelen. Ezutàn elkezdett stìrölni, körbevették őt a hangadò srácok, látva, h szerényebb... :$ ráadásul mindig ő előtte kezdtek beégetni...
2014. júl. 26. 00:12
6/11 A kérdező kommentje:
4-es vàlaszolò: igen:/ mindig amikor ő odaakart jönni, elhìvta az egyik haverja:S amikor én, akkor meg a lànyok kezdtek el faggatni, nem tán tetszik-e nekem vki?! ...
2014. júl. 26. 00:15
7/11 anonim válasza:
Ilyennek még nem találkoztam, hogy az egész osztály összeesküdött volna ellenetek :D
8/11 A kérdező kommentje:
nekem is fura... de a sràc az egyre csak figyel... màr a baràtnőim is észrevették :)
mi a megoldàs erre? Titokban járjunk?
2014. júl. 26. 00:32
9/11 anonim válasza:
Már nem azért, de hol van július végén még tanítás?
10/11 A kérdező kommentje:
most nem ez a lényeg, hanem a kérdésre vàlaszoljon vki komolyan!
2014. júl. 26. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!