Hogyan lehet figyelemfelkeltőbbé tenni egy fiút a lányok számára?
Figyelt kérdés
Azért, hogy a lányok jobban észrevegyék a srácot.
Pénz, drága kocsi kommenteket hagyjuk :)
2014. júl. 26. 15:45
1/5 anonim válasza:
Ha jó dumád van akkor sok lány felfigyelhet rád :)A vicces,nem félénk srácok igen népszerűek.Egy jó haj is figyelemfelkető lehet
2/5 anonim válasza:
Akassz a nyakadba karácsonyfa égősort
3/5 anonim válasza:
Elegáns öltözködés sokkal egyedibb és figyelemfelkeltőbb szerintem.
4/5 anonim válasza:
Speciel én mindig ingbe járok (van mikor egyszínű van mikor kockás, csíkos mikor milyen) és farmerban még nyáron is. Vagy ha nagyon meleg van akkor galléros póló és farmer rövidnadrág! A dumával mondjuk énis mindig bajba vagyok mert nincs jó dumám, de úgy vok vele ha bejövök a lánynak (akkor sztem mind1 hogy mit mondok neki mert beszélgetésbe elegyedünk). Azt meg sztem lelehet akasztani ha bejössz egy lánynak pl: sokat babrálja a haját, napszemüvegét, odamegy direkt közel hozzád, állandóan matat a táskájában, mosolyog stb! :D
5/5 anonim válasza:
Őnbizalom, hatarozott kisugárzás, humor, közvetlenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!