Hol lehet olyan elvált férfiakkal ismerkedni, akik azért váltak el, mert elegük lett a hárpia feleségükből?
A hárpiák valakik mellett lesznek azok. Szegény áááártatlan bárányka, gondolom sosem követtél el rosszat, hogy a feleséged megunja a banánt.
Természetesen a hárpiaság egy reakció valamire. Általában ezek a nők nincsenek kielégítve se lelkileg, se testileg, megunják, hogy a férjnek minden fontosabb mint a család (haverok, pecázás, foci, munka, MINDEN) és hogy emiatt a család összes problémája az ő nyakukat nyomja. Egy frusztrált embert nem jelzőkkel kell tele aggatni, hanem megszüntetni a frusztrációja okát.
A te volt férjed pl. mitől lett hárpia? Elég intim kérdés, nem muszáj válaszolnod, csak kíváncsi vagyok.
Igaza van annak, aki azt írja, hogy csak úgy nem lesz valaki hárpia. Általában abból lesz az, akinek szürke, unalmas az élete és sok a felelősség a vállán.
Az én volt barátom is folyton kritizált, meg állandóan azt mondogatta, hogy lusta vagyok, de annyiszor, hogy néha magam is elhittem. Nem volt rajta több felelősség, mint rajtam.
Nem véletlenül csak volt a barátom.
Hárpiának nem hívtam volna, mert szerintem a hárpiák frusztráltak és emiatt folyton veszekednek, semmiségeken borulnak ki. Csak egyszerűen szeretett volna megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!