Pasik! Mennyire vagytok megelégedve magatokkal? Min változtatnátok? Kifejthetitek bővebben is. Kort írjatok.
Nem igazán vagyok megelégedve,sőt... nagyon szar genetikával születtem,amit amennyire tudok próbálok korrigálni,de nem megy úgy néz ki.A csajok szemében mintha levegő lennék konkrétan... A genetikámon biztosan változtatnék,ha lehetne,illetve az arcomon hogy arányos legyen.
23/F
nem nagyon vagyok megelégedve magammal.
elösször is, jó lenne, teljesen egészségesnek lenni.
Külsőmön: súlyba +10-12 kiló(de ezt sajnos, sehogy nem tudom felszedni.)
belső:kicsit több önbizalom, határozottság.
19/f
TÖKÉLETES VAGYOK!
Na igen akkor kezdjük az EGO-nál :D hát ő az első mondat sokat mondhatna ha tényleg komolyan gondolnám...sajnos az önbizalmam elég kevés, és próbálok lazának tűnni, hogy ne lássák mennyire feszült vagyok...szóval kéne egy lesz@rom tabletta és egy kis önbizalom...
testileg kicsit hízhatnék és gyúrhatnék, meg valami sport...
lelkileg...csak egy zsákkal a Dunába szórnék az érzelmeimből, mivel túl érzelmes vagyok...ez határoz meg főleg, még akkor is ha ez kívülről nem látható...ezen változtatnék, hogy én is tudjak olyan lenni mint mások, hogy nem érdekli őket ha bántják a másikat, vagy ha miattuk sír a párjuk...én csak azt akarom, hogy ne bántson a bűntudat és ne akarjak mindent megtenni a kapcsolatban, tudjam azt mondani, hogy 'most nem akarok a párommal lenni, rá gondolni'...
röviden amin változtatnék:
- testileg kicsit sportosabb (nem vagyok dagadt csak kicsit rá kéne még gyúrjak)
- önbizalom
- érzelmesség
- lustaság (sokszor sajnos mással foglalkozom mint amivel kéne)
21F
én lötyi izomtalan pálcika vagyok. meg kicsit fel kellene frissítenem a ruhatáram, mert már alig van ruhám, amiben jól érezném magam :S
külsőre ennyit
belsőre:
szeretném elhagyni a szorongásomat végre, mert ez a szociális fóbia nagyon akadályoz mindenben.. :// kedvesebb lenni, vidám lenni, soha nem bántani senkit.
Külső: az arcomon kb. mindent. Kisebb, egyenes orrot, férfiasabb állat, nagyobb szemeket, alacsonyabb homlokot, jobb fogakat, erősebb hajszálakat. Egyébként lehetnék magasabb némileg, lehetne szélesebb a vállam. Van egy pár bőrhibám, azok is zavarnak.
Belső: extrovertált szeretnék lenni, igazából ez az egyetlen, a többi tökéletesen megfelel.
25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!