Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik! Mennyire vagytok...

Pasik! Mennyire vagytok megelégedve magatokkal? Min változtatnátok? Kifejthetitek bővebben is. Kort írjatok.

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 00:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem igazán vagyok megelégedve,sőt... nagyon szar genetikával születtem,amit amennyire tudok próbálok korrigálni,de nem megy úgy néz ki.A csajok szemében mintha levegő lennék konkrétan... A genetikámon biztosan változtatnék,ha lehetne,illetve az arcomon hogy arányos legyen.

23/F

2014. júl. 26. 00:20
 12/19 anonim ***** válasza:

nem nagyon vagyok megelégedve magammal.

elösször is, jó lenne, teljesen egészségesnek lenni.

Külsőmön: súlyba +10-12 kiló(de ezt sajnos, sehogy nem tudom felszedni.)

belső:kicsit több önbizalom, határozottság.

19/f

2014. júl. 26. 00:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindig össze tudtam jönni azzal a lánnyal, aki megtetszett(nem egy volt), így belső terén semmit. 190+ vagyok, de csak 65 kiló, szóval a külsőmre rágyúrnék, felszednék még bár 15 kilót.:)
2014. júl. 26. 00:35
 14/19 anonim ***** válasza:
legyek kicsit kevésbé ijesztõ, kinézetee is meg személyiségre is. és szeretnék egy normális lakást csak sajnos tanulok még.a testem sportos, dákó működik,mérte megfelelõ, csak sajnos nem kell senkinek. az arcom néz ki 17éves létemre úgy mint egy 22körüli tömeggyilkosnak akiből kiveszett az érzelem a börtönévek alatt és a sok megölt ember után XD .szeretném elhagyni a tájszólásomat, es hogy tudják viselkedni annak ellenére hogy jó kedvem van(megbolondulok ha jól érzem magam ,nagyon pörgök, és sajnos ezzel rontok el sokmindent)ez szöges ellentétben all azzal, hogy általában lassú vagyok mint a veszternfilmekben a keménycsávó. meg még egy ket apróság.
2014. júl. 26. 00:41
 15/19 anonim ***** válasza:

TÖKÉLETES VAGYOK!

Na igen akkor kezdjük az EGO-nál :D hát ő az első mondat sokat mondhatna ha tényleg komolyan gondolnám...sajnos az önbizalmam elég kevés, és próbálok lazának tűnni, hogy ne lássák mennyire feszült vagyok...szóval kéne egy lesz@rom tabletta és egy kis önbizalom...

testileg kicsit hízhatnék és gyúrhatnék, meg valami sport...

lelkileg...csak egy zsákkal a Dunába szórnék az érzelmeimből, mivel túl érzelmes vagyok...ez határoz meg főleg, még akkor is ha ez kívülről nem látható...ezen változtatnék, hogy én is tudjak olyan lenni mint mások, hogy nem érdekli őket ha bántják a másikat, vagy ha miattuk sír a párjuk...én csak azt akarom, hogy ne bántson a bűntudat és ne akarjak mindent megtenni a kapcsolatban, tudjam azt mondani, hogy 'most nem akarok a párommal lenni, rá gondolni'...

röviden amin változtatnék:

- testileg kicsit sportosabb (nem vagyok dagadt csak kicsit rá kéne még gyúrjak)

- önbizalom

- érzelmesség

- lustaság (sokszor sajnos mással foglalkozom mint amivel kéne)

21F

2014. júl. 26. 00:46
 16/19 anonim ***** válasza:

én lötyi izomtalan pálcika vagyok. meg kicsit fel kellene frissítenem a ruhatáram, mert már alig van ruhám, amiben jól érezném magam :S

külsőre ennyit

belsőre:

szeretném elhagyni a szorongásomat végre, mert ez a szociális fóbia nagyon akadályoz mindenben.. :// kedvesebb lenni, vidám lenni, soha nem bántani senkit.

2014. júl. 26. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:
14: Te vagy az, Attila?:-D
2014. júl. 26. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:
nem attila vagyok. de ugy tűnik hogy, legalább nem vagyok egyedül. XD miből gondolod hogy attila vagyok? mi a hasonlóság? :D
2014. júl. 26. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Külső: az arcomon kb. mindent. Kisebb, egyenes orrot, férfiasabb állat, nagyobb szemeket, alacsonyabb homlokot, jobb fogakat, erősebb hajszálakat. Egyébként lehetnék magasabb némileg, lehetne szélesebb a vállam. Van egy pár bőrhibám, azok is zavarnak.

Belső: extrovertált szeretnék lenni, igazából ez az egyetlen, a többi tökéletesen megfelel.

25 vagyok.

2014. okt. 26. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!