Pasik! Mennyire vagytok megelégedve magatokkal? Min változtatnátok? Kifejthetitek bővebben is. Kort írjatok.
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 00:07
1/19 anonim válasza:
Kicsit határozottabb lennék a kapcsolatom terén. Már egész jól megy.
18/f
2/19 anonim válasza:
Teljes egészébe de főleg a belsőmet változtatnám meg.
3/19 anonim válasza:
egyenlőre arra törekszem hogyan válhatok zsenivé onnantól teljesen :)
4/19 anonim válasza:
Nimcs elég hasizmom. Most kezdtem el kockásítani. 14/f
5/19 anonim válasza:
Attól függ miben. én mindennel elégedett vagyok, kivéve azzal hogy mostanában rengeteget csajozok, és nem tudok leálni. de ha változtathatnék akkor a farkamon változtatnék +2-3 centit. 21F
7/19 anonim válasza:
A testem tökéletes, max magasságban fogadnék el + 5 centit, a személyiségemet is többnyire kedvelik. Amivel gond van, az az arcom, ott valami nagyon félrement. Igazából elég átlagos, de épp ezt utálom. Szóval terveznék magamnak egy új fejet. 18
8/19 anonim válasza:
A személyiségem elég szeszélyes tud lenni néha, ezen mindenképp változtatni akarok. A külsőmmel pedig az a baj, hogy alacsony vagyok, nagy az orrom és elállnak a füleim. De sokak szerint helyes vagyok. 20/F
10/19 anonim válasza:
A külsőmet kivéve mindennel meg vagyok elégedve. Azt tanulom, amit szeretek, a munkám is a hobbim, mindennel jól állok.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!