A környezetemben azt mondják szép vagyok, még se hajt rám senki. Miért? Többi lent.
Én is tudom, hogy szép vagyok, elég nagy kékes zöld szemek sárga körívvel. Ha valaki rám néz mindig mondják (fiúk), hogy gyönyörű a szemem. Hosszú barna hajam van. 166 cm magas 54 kg vagyok, igaz nem nagy mellekkel meg picit vastagabb csípővel vastagabb de izmos lábakkal, de őszképben csinos tényleg.
Értelmes is vagyok. Iskolázott.
Tudok főzni jól. Adok magamra, környezetemre, szüleimre, barátaimra.
Házias vagyok, kedves, vicces, jó fej. Makacs is vagyok. Szeretek sportolni filmezni, nagyon szeretek sétálni beszélgetni, nevetni, jól érezni magam. De nem vagyok pénzes egy kicsit se.. :( És nem is tudok eljárni bulizni se, szoktak hívni, de többnyire le kell mondani. Nagyon-nagyon ritka az olyan alkalom, hogy eltudjak menni valahova. :( lehet ez a baj, hogy nem látok embereket magam körül?
Többnyire csak 1-2 házibulira tudok elmenni, ami szűk baráti körömben van megrendezve akiket már kis gyerek korom óta ismerek. :(
4-esnek üzenem, télleg nem vagyok csúnya! De lényegtelen, mert nem csak ez a fontos, nem csak ez tesz "jó nővé" tudom.
lehet rosszul reagálom le a próbálkozókat, de nem nagyon szoktak hívogatni se, illetve úgy rám írni se. Én meg nem merek kezdeményezni, ilyen téren félénk vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!