Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az gáz, ha valaki csak lassan...

Az gáz, ha valaki csak lassan ismerkedik, vagy ez lányfüggő?

Figyelt kérdés
Mármint nem az, hogy heló Józsi és másik percben meg már smárolnak, hanem mondjuk először csak éppen beszélgetsz a csajjal baráti körben, aztán esetleg facebookon, majd talán találkoztok is, de nem randi, aztán randi... így elhúzva akár 1-2 hónapig is. Ez szerintetek gáz, vagy van olyan lány, aki mondjuk úgy igényli az ilyet, hogy először megismer valakit és utána a többi?
2014. júl. 23. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak lányok, akik ezt igénylik. Én nem vagyok ilyen, de többet is ismerek. Szerintem nem gáz. Mindenki élje úgy a szerelmi életét, ahogy az neki jól esik.
2014. júl. 23. 22:15
 2/6 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, sőt.
2014. júl. 23. 22:30
 3/6 anonim válasza:
Én részegen szoktam ismerkedni, valahogy úgy jobban jönnek a szavak. Aztán ha jó voltam úgy is kiderül. Lelkiismeret furdolásom meg nincs, mert ugye bevoltam rugva... :D Próbáld ki, sokan így is igénylik a dolgokat... :D ;)
2014. júl. 23. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam részeg lenni, ahhoz sokat kell innnom, ha meg sokat iszok, nagyon részeg vagyok és nem a szavak jönnek, hanem a kisvuk
2014. júl. 23. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Én például ilyen vagyok. :)

Nekem egyszerűen muszáj először megismernem, mert anélkül nem bíznék benne, pedig az nekem nagyon fontos. :)

És szerintem egyáltalán nem gáz, hogy én ezt igénylem. :D Remélem más se gondolja így. :D

2014. júl. 23. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok! Igazából igénylem az udvarlást, hogy igenis hódítson meg a férfi. De nem adom be a derekamat olyan könnyen. Szerintem ezek a szép pillanatok, mikor kitalálja, hogyan csókoljon meg, vagy, hogyan fogja meg a kezemet, hova Menjünk... Ezek nekem nagyon sokat jelentenek. No meg nálam a bizalom elérése a legnehezebb feladat, anélkül pedig nem megy. Inni sem iszom, mert akkor meg pont pasizási kényszerem lesz, ami szintén nem a legjobb dolog... :) Ez van! ;) Én szeretem ezt, szóval szerintem fel a fejjel! :)
2014. júl. 24. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!