Az gáz, ha valaki csak lassan ismerkedik, vagy ez lányfüggő?
Figyelt kérdés
Mármint nem az, hogy heló Józsi és másik percben meg már smárolnak, hanem mondjuk először csak éppen beszélgetsz a csajjal baráti körben, aztán esetleg facebookon, majd talán találkoztok is, de nem randi, aztán randi... így elhúzva akár 1-2 hónapig is. Ez szerintetek gáz, vagy van olyan lány, aki mondjuk úgy igényli az ilyet, hogy először megismer valakit és utána a többi?2014. júl. 23. 22:13
1/6 anonim válasza:
Vannak lányok, akik ezt igénylik. Én nem vagyok ilyen, de többet is ismerek. Szerintem nem gáz. Mindenki élje úgy a szerelmi életét, ahogy az neki jól esik.
3/6 anonim válasza:
Én részegen szoktam ismerkedni, valahogy úgy jobban jönnek a szavak. Aztán ha jó voltam úgy is kiderül. Lelkiismeret furdolásom meg nincs, mert ugye bevoltam rugva... :D Próbáld ki, sokan így is igénylik a dolgokat... :D ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam részeg lenni, ahhoz sokat kell innnom, ha meg sokat iszok, nagyon részeg vagyok és nem a szavak jönnek, hanem a kisvuk
2014. júl. 23. 22:38
5/6 anonim válasza:
Én például ilyen vagyok. :)
Nekem egyszerűen muszáj először megismernem, mert anélkül nem bíznék benne, pedig az nekem nagyon fontos. :)
És szerintem egyáltalán nem gáz, hogy én ezt igénylem. :D Remélem más se gondolja így. :D
6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok! Igazából igénylem az udvarlást, hogy igenis hódítson meg a férfi. De nem adom be a derekamat olyan könnyen. Szerintem ezek a szép pillanatok, mikor kitalálja, hogyan csókoljon meg, vagy, hogyan fogja meg a kezemet, hova Menjünk... Ezek nekem nagyon sokat jelentenek. No meg nálam a bizalom elérése a legnehezebb feladat, anélkül pedig nem megy. Inni sem iszom, mert akkor meg pont pasizási kényszerem lesz, ami szintén nem a legjobb dolog... :) Ez van! ;) Én szeretem ezt, szóval szerintem fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!