Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk másnál is van olyan,...

Fiúk másnál is van olyan, hogy ismerkedik, talizik lányokkal, de valahogy olyan kevésnek érzi magát hozzájuk képest és max ilyen ölelést, csókot mer bevállalni, de járni nem merne velük?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem vagyok egy álompasi nem csak külsőre, de úgy összességében sem. Valahogy egyből eszembe jut, hogy vannak tőlem helyesebbek, menőbbek is én meg csak a humorommal tudtam eddig lányokat megkkedveltetni. Ez önmagában kevés, mert például, ha belénk kötnének ilyen bűnöző figurák, tudom, hogy gyenge vagyok ahhoz is, hogy megvédjem magunkat. Meg amúgy sem vagyok egy hű, de nagy party arc sem, már pedig a legtöbb lány olyan fiúkért van oda, akik a társasági élet központjai, akiket szinte mindenki ismer a városban, akik menők, például bmx-eznek vagy nagy rossz fiúk. Én rendes gyerek vagyok leszámítva, hogy időnként pimasz, perverz megjegyzéseim vannak meg pofátlanul képes vagyok lekapni egy csajt, ha én akarom és kedvelem. Túl jó gyerek vagyok és gyengének is érzem magam emiatt. Vannak érzelmeim is nem vagyok egy érzelmetlen tapló, már pedig az ilyen fiúk sokkal vonzóbbak és sikeresebbek a lányoknál, mint az olyanok, mint én. Meg van sok gátlásom is, főleg nagyobb tömegben, valahogy jobb szeretek egy lánnyal egyedül lenni vagy kevés ember előtt lenni. Megcsókolni is csak olyan helyen tudom, ahol nem igazán vannak emberek. Nem tudom miért lettem ilyen nyomi, miért nem lettem menő, pedig már így is sokat változtam, múltamhoz képest, akkor még kezdeményezni meg talizni meg beszélgetni sem mertem lányokkal.
2014. júl. 2. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
bmw? menő? hány éves vagy te, 12?
2014. júl. 2. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
oppá elírtam! *bmx
2014. júl. 2. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
egy cipőben járunk csak én lány vagyok :)a lányoknak tényleg a rossz fiúk jönnek be, bocsi. próbálj meg macsóbb lenni ;)
2014. júl. 2. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

BMX? Gecc, ez komoly:D

Nekem meg kocsim van, szóval én überkirály lennék általános másodikban?

2014. júl. 2. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért vannak olyanok (na, látod, ha én is ilyen vagyok, akkor talán nem vagyok egyedül..., ugye?), akik nem bírják a "party arcokat", ahogyan te nevezed, meg a nagy tömeget és a központban tengődést.

Ui.: Kifejezetten undorító szerintem, amikor valaki nyilvánosan kezdi el felfalni a másikat. Egy ölelés, kézfogás még belefér de ne ott csókolózzanak előttem...

2014. júl. 2. 13:44
 6/6 anonim válasza:
Ne r*b*ncot akarj, hanem párt...
2015. júl. 6. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!