LÁNYOK! Hány évesek vagytok, milyen magasak, mennyi a tömegetek, milyen szinű a hajatok, szemetek és merre laktok?
Figyelt kérdés
És a bónusz kérdés: egyedülállók vagytok vagy foglaltak?2014. júl. 22. 14:35
31/40 A kérdező kommentje:
Szeretnél kapni?
2014. júl. 22. 15:32
32/40 A kérdező kommentje:
Valaki írjon rá aki közel lakik hozzá! :)
2014. júl. 22. 15:39
33/40 anonim válasza:
Megtört a varázs már kaptam :(
35/40 anonim válasza:
Említettem, hogy nem panaszkodásképp mondom, hogy nem kaptam amúgy nem baj ha valaki értelmesen keres annak örülök de az utóbbi időben inkább csak öhm enyhén kifogásolható tartalmú képeket kaptam felajzott ismeretlenektől annak nem örülök. A privi írójának külön köszönet a laza normális hozzáállásért.
36/40 anonim válasza:
23,170,53,szőkésbarna,zöldesbarna,vas megye:D
37/40 anonim válasza:
A nemzetbiztonság taglétszám ellenőrzést tart?
38/40 anonim válasza:
14, 163, 45, barna, szürkés kék, valahol :)
39/40 anonim válasza:
12-13eves, 164cm,45kg,barna,szurkesbarna,titok, es foglalt:)
40/40 anonim válasza:
14,5
Kb. 160-163cm
62kg (ilyen az alkatom de nem vagyok kövér:))
Mogyoróbarna enyhe feketés beütéssel ami átmegy az égett karamell színére emlékeztető árnyalatba... vagy csak simán barna ki ahogy szereti
Igéző sötétbarna szempárral rendelkezem
Szombathelyen egy házban
Bónusz válasz: nincs pasim nem is volt de szeretnék:3
Megfelel biztosúr?:D ön kivánja megadni a kérdésben szereplő adatokat magáról?(akár egy privát üzenet formájában) Vagy továbbra is tartózkodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!