Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/Férfiak! Miért ilyen...

Fiúk/Férfiak! Miért ilyen szemetek a nők?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel ha együtt vagyok, jól érzem magamat, olyan mintha már évek óta együtt lennénk. Úgy vélem ez a részéről is kölcsönös lehet, mert eléggé közvetlen. Az üzeneteimre is válaszol (csak így tudom tartani vele a kapcsolatot), viszont ha elhívom találkozni akkor azt figyelmen kívül hagyja, netán kifogásokat keres, néha pedig kifejezetten elutasító. Nem értem, hogy miért ilyen ellentmondásos, mert akkor már korábban is nemet mondhatott volna, és én szeretek udvarolni (már több mint egy hónapja), viszont mostanra kezdek kimerülni. Az is lehet, hogy csak húzza az agyamat vagy maga sem tudja mit akar... 20/F - 19/L

2014. jan. 13. 15:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Hey! Nem vagyunk szemetek! Csak mindig rosszul próbálunk jót cselekedni. Az a lány meg zizi.
2014. jan. 13. 15:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Az évek elteltével fogalmazódott meg bennem a "szemét" kifejezés, és nem két perce :S
2014. jan. 13. 15:22
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem hinnem,hogy szemetek lennének a nők. 26/f
2014. jan. 13. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Ezt tőlük kéne megkérdezned.Néha én is csodálkozok milyenek,de szerencse a barátnőm aránylag normális
2014. jan. 13. 15:23
 5/15 anonim ***** válasza:
ő nem érzi amit te. csak udvarias.
2014. jan. 13. 15:24
 6/15 anonim ***** válasza:
A nők nem szemetek, csak náluk van az összes pi*a. És ezt jól tudják. Így úgy ugráltat ahogy akar. Van aki ezt kihasználja van aki nem.
2014. jan. 13. 15:24
 7/15 anonim válasza:
38%

Ne általánosíts!

Az a lány csinál veled ilyet és nem az összes.

Amúgy meg szerintem ő se tudja mit akar,úgyhogy a második variációra szavazok.

Tény hogy néha túlkomplikálunk dolgokat és nem tudjunk mit akarunk valójában de ezt nem szemétségből tesszük.

2014. jan. 13. 15:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Mint mondottam, nem véletlenül adtam ezt a címet a kérdésemnek: nem csak ez a lány, hanem az összes eddigi ilyen volt, vagy rosszabb.
2014. jan. 13. 15:28
 9/15 anonim ***** válasza:
40%

Nem szemetek! A nők angyali teremtmények, akik sütit sütnek nekünk.

Kezdek eltűnődni: nekem eddig 2 barátnőm volt, mindkettő nagyon kedves, aranyos, szép, stb. Itt, GyK-n a fiúk 90%-a csak a "szemetekkel" találkozik. Vagy én vagyok nagyon jó pasi, vagy kifogtam 2 kivételt a lányok közül, vagy nektek ennyire nincs szerencsétek, vagy valamit nagyon rosszul csináltok.

2014. jan. 13. 15:32
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 akkor téged szeret az élet, vagy tényleg jó pasi vagy ;-)
2014. jan. 13. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!