Fiúk/Férfiak! Miért ilyen szemetek a nők?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel ha együtt vagyok, jól érzem magamat, olyan mintha már évek óta együtt lennénk. Úgy vélem ez a részéről is kölcsönös lehet, mert eléggé közvetlen. Az üzeneteimre is válaszol (csak így tudom tartani vele a kapcsolatot), viszont ha elhívom találkozni akkor azt figyelmen kívül hagyja, netán kifogásokat keres, néha pedig kifejezetten elutasító. Nem értem, hogy miért ilyen ellentmondásos, mert akkor már korábban is nemet mondhatott volna, és én szeretek udvarolni (már több mint egy hónapja), viszont mostanra kezdek kimerülni. Az is lehet, hogy csak húzza az agyamat vagy maga sem tudja mit akar... 20/F - 19/L2014. jan. 13. 15:17
11/15 anonim válasza:
ez nem igazán szemétség, kicsit önzőség. Első tippre azt mondanám, hogy a lány kicsit maga alatt van és élvezi, hogy valaki udvarol neki és szépeket mond, de nem pont az számít, hogy ki mondja. Én erre tippelnék.
Ha neked ez nem tetszik és nem szeretsz így futni valaki után, hogy hátha megsajnál (ami normális), akkor mond ki, hogy bocs, de neked ez nem lesz elég és ha nem szeretne tovább menni, akkor tisztázzátok, hogy te is tovább léphess. Csak őszintén, lehet pofára esel, de legalább kitisztul minden.
12/15 anonim válasza:
Nem lehet ,h van pasija? vagy csak barátkozni akar?
13/15 A kérdező kommentje:
#11 - nem mondasz hülyeséget!
#12 - nincs senkije
2014. jan. 13. 16:44
14/15 anonim válasza:
szerintem se akar veled kapcsolatot, csak barátnak tart
15/15 anonim válasza:
Képzeld én is megismertem egy ilyen lányt csak hogy velem találkozott is, fél éven keresztül találkozgatunk heti egyszer inkább két hetente és a 6. randi után közölte hogy csak barátságnak gondolta az egészet és nem tudta valójában mit akarok. Igen én meg hülye vagyok... Nem tudom miért szemetek a nők. Ugyanakkor meg nem értem ezt a hozzá állást mert hogy náluk van az összes p**a (bocsánat) és akkor azt csinál amit akar mert nálunk van az összes f**z. Mi is választhatunk nem a nőknél van az összes adu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!