LÁNYOK! Hány évesek vagytok, milyen magasak, mennyi a tömegetek, milyen szinű a hajatok, szemetek és merre laktok?
Népszámlálási biztos úr és a magé?
Mi megadtuk, és maga?
28,170,75,vörös,zöld,valahol Európában...
Bónusz kérdés: egy jó ideje már Igen :)
20#
Ei, egy város közig. határainak koordinátáit tártam a méltán tisztelt netes közönség elé.
#24:
Ezek a koordináták egy pontos utca-házszámot adnak vissza :-P
Egyébként a bónusz kérdésre a válaszod alapján nem lehet rájönni ... a stílusból következően egyedülálló lehetsz, a paramétereid alapján kizárt :-D
Hmm ez esetben átok reád műholdas helyzetmeghatározó, büntetésed nem marad el. Nem tudom kinek a házszáma, de nem az enyém (visszaellenőriztem ) oops.
Nem világos a bónusz kérdéses válasz, hajaj ne a paraméterek alapján ítéljetek rejthetnek azok igazi nagy elmét, pech hogy nem az enyémet. Szóval, ja egyedül vagyok, de csak hogy pozitívum is legyen a legjobb úton haladok az örült macskás néni állapot felé.
" legjobb úton haladok az örült macskás néni állapot felé"
Mondjuk, ha muszáj lett volna tippelni, akkor ezt teszem meg ;-) :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!