Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy van ez? Hogy a lányok...

Hogy van ez? Hogy a lányok szemetek, mert rögtön elküldik a csúnya pasikat, ahelyett hogy adnának nekik egy esélyt, megismernék őket, több lent.

Figyelt kérdés

Szóval itt a csapból is az folyik, hogy adni kell esélyt a kevésbé jó pasiknak is, nem kell elküldeni senkit, mert a belső többet érhet, és ez igaz is. Viszont ha azt vesszük, hogy legtöbbször a férfiak kezdeményeznek, ők szólítják le a lányokat, akkor felmerül az a kérdés, hogy ők hányszor mennek oda egy-egy csúnya lányhoz azzal, hogy mi van ha (bár csúnya, de) kedves és jófej.

Mert én a környezetemben úgy vettem észre, hogy nem sokszor.

2013. dec. 18. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus mindig a másikra mutogatunk mert ő a hibás jelenet :)

Talán ha nem a nőké lenne a szebbik nem kifejezés m akkor elgondolkoznék ezen

2013. dec. 18. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkire mutogatni. :)
2013. dec. 18. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányok ugyanúgy nem adnak esélyt a csúnya fiúknak, így a fiúk ugyanúgy megtehetik ezt a csúnya lányokkal... Szemet szemért...
2013. dec. 18. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valahol tudat alatt mindenki bizonyítani akar valakinek. És mivel azzal nem lehet pöffeszkedni, hogy valakinek milyen kedves a párja... (Szeretném én is ha ez máshogy lenne, de már annyira beépült a gondolkodás menetébe a mai embereknek.)
2013. dec. 18. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Pár pasas és nő iszonyatos illúzióvilágban él a saját kategóriájával, korlátaival kapcsolatban. És akkor jön a rinyálás, hogy jaj, nincs egy normális nő / pasi sem. De van, csak ha te nem tudsz valamiben kiemelkedőt nyújtani, akkor ne várd el, hogy a bombanő / sztármacsópasi majd téged fog választani, és nem a szebbiket. A férfiaknál talán azért feltűnőbb a dolog, mert ők talán többször a képükbe kapják, ha egy bunkóbb csaj rondának tartja őket. De el lehet hinni, lányként is baromira tud fájni az, ha a mérhetetlen buta, önző, de szebb ismerős tud válogatni a srácok közül, mikor téged még le sem szólítanak.

Csak éppen ilyenkor kell azt mondani, hogyha az adott srác nem az én típusomra bukik, akkor attól nem lesz nekem jobb, ha ujjal mutogatok rá meg elmondom mindenféle szemétnek. És akkor meg is jelenik az esély arra, hogy egy átlagos srác / lány ránk találjon. Nekem lányként 22 éves korig nem volt senkim, addig összesen 4-5 ember érdeklődött irántam, a többség ápolatlan csöve, nagyapám korú fazon vagy drogos, és mind azt akarta :D. Az sem jobb :D. Pedig ugyan nem vagyok egy naggggyonnagy szépség, de azért a bányarémtől is messze vagyok :). De azóta szerencsére minden rendben. És sikerült találnom egy fantasztikus embert (aki, kapaszkodjatok meg, nem médiaideál alkat, nincs kocsija, nem gazdag, anyjával lakik :D).

2013. dec. 18. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Sosemverdekelt hogy néz ki a bnom masok szemével. Es soha nem ismerkedtem ugy h külsőre szimpatikus volt egy lany ezért probalkozzak Nála... Eleg bena.
2013. dec. 18. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
"ha te nem tudsz valamiben kiemelkedőt nyújtani, akkor ne várd el, hogy a bombanő / sztármacsópasi majd téged fog választani, és nem a szebbiket" - még ha kiemelkedőt tudsz nyújtani, akkor se várd......
2013. dec. 18. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek elég csúnyácska fiúkat, de egyszerűen annyira édik és karizmatikusak, hogy nincs nő aki ne kedvelné őket. Alapjába véve egy csúnyácskább fiúnak szerintem kevesebb az önbizalma is, és nem olyan nagy bátorsággal megy oda egy lányhoz, ez a határozatlanság meg mondjuk nekem nem egy plusz. Tehát szerintem igen számít persze a külső, de ha valaki annyira jó fej, vagy érdekes és olyannak tudja mutatni magát, hogy úgy érezze a lány, hogy meg kell ismernie jobban akkor lehet szerintem csúnya nem fog az számítani. De ha olyan tutyi-mutyi akkor tök mindegy, hogy csúnya e vagy sem.
2013. dec. 19. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!